ImMortl Posted October 9, 2013 Report Share Posted October 9, 2013 Sveiki! Modēma modelis: technicolor tg789vn v3. Nezinu īsti vai vajag portus forwardēt, vai ko tur darīt, bet gribu, lai man var pievienoties cilvēki pēc manas ārējās ip, bez visādiem hamachi un tādām programmām. Gan jau kāds ir ko tādu darījis un varēs palīdzēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
poxa Posted October 11, 2013 Report Share Posted October 11, 2013 Iekš game & application sharing visu var salikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
courage Posted October 12, 2013 Report Share Posted October 12, 2013 Iekš game & application sharing visu var salikt. idiots! operetajsistemas Firewall jaizsledz. "modema" konfiguretaji atradusies Link to comment Share on other sites More sharing options...
SexySaxMan Posted October 12, 2013 Report Share Posted October 12, 2013 Nesaprotu, kādēļ nepieciešams forwardēt portus, bet nu jā - atslēdz firewallu - un uz priekšu. Tikai jautājums - kā tieši pieslēgties? Remote desktop vai kas cits? courage - ja cilvēks nesaprot vai nemāk pareizi atbildēt, viņš uzreiz nav jāsauc par idiotu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poxa Posted October 13, 2013 Report Share Posted October 13, 2013 idiots! operetajsistemas Firewall jaizsledz. "modema" konfiguretaji atradusies Atradies umņiks. Varbūt nav konkrēti šis gadījums, bet nekāda firewall izslēgšanas nepalīdzēja, lai es varētu spēlēt caur tunngle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
courage Posted October 13, 2013 Report Share Posted October 13, 2013 Atradies umņiks. Varbūt nav konkrēti šis gadījums, bet nekāda firewall izslēgšanas nepalīdzēja, lai es varētu spēlēt caur tunngle. @SexySaxMan poxa ir savējais. tādā gadījumā, tavs modems, jau ticis izvarots. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now