Traffic Posted October 9, 2013 Report Share Posted October 9, 2013 (edited) Man vajadzīgs C kompileris ASAP. Līdz šim esmu nokačājis MinGW, CygWin, Dev-C++, Eclipse. MinGW sainstalēju visu base paku un visu, kam nosaukumā bija C. Terminālis tā pat visu laiku brēca, ka nav kaut kādu failu. CygWin līdzīgi. Dev-C++ un Eclipse brēc, ka found dwarf version '4', this reader only handles version 2 information, kuru izskatās, ka bez ilgas čakarēšanās tā vien neizdosies izlabot. Nav ne jausmas, kas tas vispār ir. Visual Studio uzliku, lai kompilē kā C, bet šis atkal brēc, ka nav vai nevar atvērt 3 .dll failus - kernel32.dll; kernelbase.dll un msvcr110d.dll. Tie faili tur ir, bet kāpēc viņš viņus nevar atvērt... Nomainīt man viņus arī nav atļaujas. Ir kādi ieteikumi? Ar tiem MinGW un CygWin gan jau, ka var sačinīt, bet tiešām nav tik daudz laika, ko veltīt, lai lasītu palagus par to vien kā pareizi nokonfigurēt programmu. edit:problēmu ar dll failiem atrisināju, bet šā vai tā man konsolē neizvada pilnīgi neko... Edited October 9, 2013 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted October 9, 2013 Report Share Posted October 9, 2013 Studiju laikos lietoju Borland Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted October 9, 2013 Author Report Share Posted October 9, 2013 Tas nav tas pats dev-c++? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 9, 2013 Report Share Posted October 9, 2013 Aizmirsti Borland. Tev butu jasak gan ar to, ko tu velies kompilet. Ja tas ir studijam, tad pilniba japietitek ar Visual Studio C++ Express (new console project) Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 9, 2013 Report Share Posted October 9, 2013 http://www.microsoft.com/visualstudio/eng/downloads#d-2012-express Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted October 9, 2013 Author Report Share Posted October 9, 2013 (edited) Man ir VS. Izveidoju jaunu c++ projektu, nomainu, lai kompilē, kā C nevis c++ un saglabāju kā .c, bet galā man konsolē nekas neparādās. Pat tik vienkāršā lieta kā hello world. edit:okey, es nomainīju dažas lietas kodā, kas kompilējot vienkārši kā c++ viņam nepatika, bet vismaz viss aizgāja. Bet nu tā vai tā, vai tad pareizāk nebūtu likt, lai viņš kompilē kā c nevis c++? Tikai tad nez kāpēc nekas negāja. Programma nokompilējās, bet konsole bija tukša. Edited October 9, 2013 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 10, 2013 Report Share Posted October 10, 2013 Nu ja tu liec kompilet ka C, tad izvadit uz ekrana kaut ko vajadzetu varet ar #include stdio.h un printf("Hello world\n"); Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now