rusty Posted March 9, 2014 Report Share Posted March 9, 2014 tiko dabuju karambit. kāds pērk? skatos ejošās cenas ir ~160-300 eiro Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted March 9, 2014 Report Share Posted March 9, 2014 tiko dabuju karambit. kāds pērk? skatos ejošās cenas ir ~160-300 eiro no kasteles? kaaadu tad izceeli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 11, 2014 Report Share Posted March 11, 2014 Jau kādus 100 eiro iegrūdu un vieni sūdi trāpās 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted March 11, 2014 Report Share Posted March 11, 2014 Esmu padzirdējis, ka naži krīt no zilajām kastēm. Citiem uz ītemiem ir ķēriens. Esmu vēris vaļā ~30 kastes - vērtīgākā manta ~5 euro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeeN Posted March 11, 2014 Report Share Posted March 11, 2014 Ne nezinu,man gan kaut kā labi krīt itemi.xD Es pa visu laiku atvēris tikai 3kastes. vienā kastē awp asiimov,otrā ak 47 redline,trešejā tec 9 sandstorm ja nemaldos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted March 11, 2014 Report Share Posted March 11, 2014 Ne nezinu,man gan kaut kā labi krīt itemi.xD Es pa visu laiku atvēris tikai 3kastes. vienā kastē awp asiimov,otrā ak 47 redline,trešejā tec 9 sandstorm ja nemaldos. Es negribu tev ticeet, tu nevienam nepatiic un tu bojaa man garastaavokli. kastes ir atveertas 50, un pilniigi visas ir bijushas huinja, takaaa tikai treidojos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeeN Posted March 11, 2014 Report Share Posted March 11, 2014 Es negribu tev ticeet, tu nevienam nepatiic un tu bojaa man garastaavokli. kastes ir atveertas 50, un pilniigi visas ir bijushas huinja, takaaa tikai treidojos. skauž mazajam ja? Kur tu dabūji case key? Tu naudu izkrāpi no daudziem cilvēkiem,lox. Es tevi pazīstu,hasa appisi daudz cilvēkus,tajā skaitā mani ari,ubļudak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ouzijs Posted March 11, 2014 Report Share Posted March 11, 2014 (edited) Ja kādam ir nevaidzīgi skini, vai kastes droši varat atdot man Steam = id/Ouzijs Edited March 11, 2014 by Ouzijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 11, 2014 Report Share Posted March 11, 2014 Esmu labs, daudziem palīdzējis esmu. Īsumā - kas var uzdāvināt kādu AK skinu? Poh kādu, gribu AK skinu, bet nevaru dabūt!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted March 11, 2014 Report Share Posted March 11, 2014 varu iemainiit, man ir lieks blue laminate. Uzmet steam id PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted March 11, 2014 Report Share Posted March 11, 2014 gribu tikt vaļā no capsulām un m4a1-s bright water labā stavoklī. vēlos stattrack m4a4/ak47/awp/pistoles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 11, 2014 Report Share Posted March 11, 2014 krč nākas AK pašam pirkt Visi žīdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted March 11, 2014 Report Share Posted March 11, 2014 varu tev AK blue laminate atmest, piesakies steama, ja vajag Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 Varbūt kāds var iedot jebkādu AWP skinu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 varu tev AK blue laminate atmest, piesakies steama, ja vajag Paldies, es jau pats nopirku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ouzijs Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 (edited) Ja kādam vaig varu piedāvāt m4a1 Blood tiger pret glock? Exterior: Minimal Wear Edited March 12, 2014 by Ouzijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 Ja vēlaties tirgoties ar kārtīgiem ieročiem un kļūt bagāti - vērsieties pie gign pacana Master Yi aka letall. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 yeeh, tikko iedeva - ★ M9 Bayonet | Fade Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 no zilās kastes vairāk tie naži krīt ja ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 hz, no kuras vairak, bet man iedeva dzeltenaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 Kad izdod jaunu kasti, tad nāk arī jauni naži klāt? Vai kā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 (edited) Kad izdod jaunu kasti, tad nāk arī jauni naži klāt? Vai kā? nee. Jauni nazhu skini buus tikai tad kad buus jauns nazhu updeits, kursh vismaz tuvaakajaa laikaa nav gaidaams. Kastes jau ir vairaakas, un tajaas vienkaarshi ir dazhaadi ierochu skini. Iespeeja dabuut nazi visaas ir pilniigi vienaada, random. ---- Treidoju ★ M9 Bayonet | Stained bildes: http://i.cubeupload.com/6irycs.jpg ir offers? pm Edited March 12, 2014 by JEYRAZZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 nee. Jauni nazhu skini buus tikai tad kad buus jauns nazhu updeits, kursh vismaz tuvaakajaa laikaa nav gaidaams. Kastes jau ir vairaakas, un tajaas vienkaarshi ir dazhaadi ierochu skini. Iespeeja dabuut nazi visaas ir pilniigi vienaada, random. ---- Treidoju ★ M9 Bayonet | Stained bildes: http://i.cubeupload.com/6irycs.jpg ir offers? pm sanaca beidzot nospert kadam? suuds tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeeN Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 Jā,tas jeyrazz ir totāls daunis. Hasā appisa cilvēkus, pāri 100euro dabūju,pidars. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 (edited) Jā,tas jeyrazz ir totāls daunis. Hasā appisa cilvēkus, pāri 100euro dabūju,pidars. Visi cilveeki sanjeema produktu, paaris cilveekiem to nezinaamu iemeslu deelj nonjeema, tie kas ar mani sazinaajaas arii sanjeema full refund, visi refund kopaa sastadiija vairaak kaa 200 eiroo, takaa pats iebraucu miinusos, nevis kaadu appisu. Visi cilveeki sanjeema savu naudinju atpakalj, kuriem bija kaadas kibeles, tu esi pilniigs ambaalis. Ja tu esi viens no tiem kuriem kaut kas notika, un esi paraak tups lai ar mani sazinaatos un sanjemtu visu atpakalj, tad arii vari iet dirst. Shis ir csgo ierochu skinu topiks, keep your shit out of here. Edited March 12, 2014 by JEYRAZZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now