courage Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 kam te pa seju vajag Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 Saproti, ja tu tici sātanam, tad tāds arī tev ekistēs. Visos sūdos varēsi vainot viņu, bet labāk nekas no tā nepaliks. Ja tici tai ļaunajai pusei, tad labi būtu, ja ticētu arī tai labajai. Lai ir kāds pretspēks. Kas attiecas uz tavām izdarībām - esmu diezgan pārliecināts, ka lielā mērā cilvēku veido viņam apārt esošās personas. Ja tev draugi nedzertu, nepīpētu un nelamātos, tad ir diezgan liela iespējamība, ka tas neliktos aktuāli arī tev. Pie mūkiem gan tevi nesūtītu. Tev pašam jāsaprot, kas ir labs un kas nav. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 Nu lol. Vispirms tu saki ka ar gimeni viss ir dzimii, bet tagad izradas, ka tava gimene ir diezgan disfunkcionala un tu tur juties diezgan nemilets. Loti interesanti. Domaju, tagad vari pastastit par savam attiecibam ar klases audzinataju. Beefs 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 ahahaha mr.psihologs 2013 biifijs Brown , tev jaattiira vnk domasana , aizbrauc uz laukiem , izvedini pauri.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 (Vissdrīzākais laikam kad tomēr vajag atrast draudzeni) Līdz tam pasit kulakā! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 Nedaudz par vēlu attapies - vajadzēja iet uz Aglonu. I jēzuliņu ielaistu sevī, i draudzeni atrastu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staffinja Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LittleAtoms Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 (edited) [media=''>http://www.youtube.com/watch?v=VC59vKqpPB8[/media] Edited August 30, 2013 by LittleAtoms Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 [media=''>http://www.youtube.com/watch?v=VC59vKqpPB8[/media] Obligāti ielikt kaut kādu wannabe rapper nēģeri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LittleAtoms Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 Obligāti ielikt kaut kādu wannabe rapper nēģeri? Obligāti IELIKT! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted August 31, 2013 Report Share Posted August 31, 2013 Vakar tieshi izejot no majas man paveras skatam interesanta lapinja kuru ieraugot zinaju ka infu vajag iemest te ! tātad: Priesteri no 5valstīm - Lāstu salaušana Specializējušies lāštu salaušanā , garīgajā atbrīvosānā un aizsardzībā no ļaunās acs un nolādēšanas , 2mēnešu laikā atradīsies Rīgā , lai veiktu lāstu salaušanas terapiju. Lāsta simptomi: Garīgais lāsts - personības dubultošanās , bailes , bezmiegs , ļaunuma klātbūtnes sajūta Lāsts pers. dzīvē - pārmērīga greizsirdība , impotence vai fridigāte , visas attiecības ātri izbeidzas , apsēstība ar kaisli Finansiālais lāsts - cilvēkz ātri zaudē jebkuru darbu , pārmērīga nospiestība , pēkšņi cilvēks zaudē visu Lāsts ģimenē - nesaskaņas,naids , radinieks negaidīti mainīja savu uzvedību. Lai pierakstītos uz tikšanos , zvaniet - 25 63 4448 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted August 31, 2013 Report Share Posted August 31, 2013 (edited) Viss kartiba Bown, tas esmu es. Es tev laastu uzliku. Edited August 31, 2013 by abcdefuck Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted August 31, 2013 Report Share Posted August 31, 2013 es laikam beigšu kurīt. es negribu pārvērsties par sātanistu. džīzas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 31, 2013 Report Share Posted August 31, 2013 Es domāju ka pie vainas ir tas ,ka tu esi tikai 7dienas dzērājs...Pameiģini kā es, katru dienu pa mazdrusciņai UZreiz visa dzīve liksies forša 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted September 1, 2013 Report Share Posted September 1, 2013 Es domāju ka pie vainas ir tas ,ka tu esi tikai 7dienas dzērājs...Pameiģini kā es, katru dienu pa mazdrusciņai UZreiz visa dzīve liksies forša es ar tevi Goody Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now