Dickhead Posted August 25, 2013 Report Share Posted August 25, 2013 Ir kāds ko sūtijis no karmaloop ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted August 25, 2013 Report Share Posted August 25, 2013 Esmu sūtijis, bet ne pa taisno no lapas, jo shippings ir kosmoss, esmu caur amazon.com sūtijis, kad vēl nebija lieliskais nodoklis un atmuitošana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotep Posted August 25, 2013 Report Share Posted August 25, 2013 Karma mani ir pametusi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dickhead Posted August 25, 2013 Author Report Share Posted August 25, 2013 Esmu sūtijis, bet ne pa taisno no lapas, jo shippings ir kosmoss, esmu caur amazon.com sūtijis, kad vēl nebija lieliskais nodoklis un atmuitošana. pa taisno no lapas 10 doļiki shippings Link to comment Share on other sites More sharing options...
JokerCS Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 pa taisno no lapas 10 doļiki shippings Nav nemaz tik daudz Link to comment Share on other sites More sharing options...
fr0zen Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 aiz garlaicības būšu zaudējis pāris karmas punktus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dickhead Posted August 26, 2013 Author Report Share Posted August 26, 2013 tad jau laikam nav neviens sutijis Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 aa jaa, nudien kaut kas ir mainijies, jo agraak shippings bija nereali daargs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now