Qww Posted August 21, 2013 Report Share Posted August 21, 2013 Sveiki visiem! Pirms aptuveni 2-3 mēnešiem nopirku Steelseries Kinzu v2. Viss bija kārtība līdz šim brīdim ,kad pele vienkāršī izslēdzas āra ,noskan tā windows skaņa ,kad tiek izņemts usb ārā ,uz 5-10sec izrubījas ,citreiz mēdz būt ilgāk un tad atkal piekonektējas ,un tas notiek samērā bieži. Jau kādo ceturto dienu te čakarējos. Meklēju informāciju i-nētā neko palīdzošu neatradu. Tas būtu savādi ja 2-3mēnešus veca pele + Steelseries jau sačakarējas ,ka jāmet ārā. Ceru uz palīdzību!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
example Posted August 21, 2013 Report Share Posted August 21, 2013 pārbaudi vadu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staffinja Posted August 21, 2013 Report Share Posted August 21, 2013 man bija tāda pati problēma, skrūvē vaļā un pa jaunu kontaktvietas liec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qww Posted August 21, 2013 Author Report Share Posted August 21, 2013 pārbaudi vadu Izgāju cauri visam vadam , neko nepamanīju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staffinja Posted August 21, 2013 Report Share Posted August 21, 2013 ka es tev saku skrūvē vaļā un saīsini nedaudz vadu un viss aizies man tieši tā pati problēma bija ar G5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
example Posted August 21, 2013 Report Share Posted August 21, 2013 Izgāju cauri visam vadam , neko nepamanīju. Protams, ka tu neko nepamanīsi un viss tev liksies ideāli. Vaina, visticamāk, ir kaut kur pie pašas peles nevis USB. Parasti logitech pelēm ir šī problēma, nezināju, ka steelseries pelēm arī tā notiek. Bet nu nekas, ja jau pele ir nopirkta pirms pāris mēnešiem, tad jau garantija ir saglabājusies. Paloki vadu pie pašas peles, īpaši tajās vietās kur vads ir salocīts un paklausies vai ir tā disconect skaņa. Vaina var būt arī USB portā, bet tas tā, nav gluži baigi ticami. Aiznes peli uz veikalu, pasaki ka viņa nestrādā, ja tu ņēmi peli normāla veikalā, tad, visticamāk, tev iedos jaunu, tikai izliecies par muļķi un nesaki neko par vadu. Ja šī herņa nesanāks vajadzēs saīsināt vadu un pievienot kontaktus no jauna. Un dieva dēļ neperciet tās steelseries peles . Viņas ir lētas n shit, bet viņu sensori un build quality nav labi. Vienīgais kas kaut cik ir normāls steelseries ir viņu mousepadi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qww Posted August 22, 2013 Author Report Share Posted August 22, 2013 (edited) ka es tev saku skrūvē vaļā un saīsini nedaudz vadu un viss aizies man tieši tā pati problēma bija ar G5 Nu i nafig. Ne tai pelei ir skrūves ,ne kas cits. Vienīgais veids ir kā tikai lauzt vaļā. Čakarējot to peli tagad vispār ir diskonekteejusies. EDIT: Gudrs cilveks pateica ,ka zem padiem ir skrūvītes kā arī izrādijas ,ka ir. Tagad meģinam izdomāt kā lai to vadu saīsina! Edited August 22, 2013 by Qww Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilgors Trauts Posted August 22, 2013 Report Share Posted August 22, 2013 (edited) Vienkārši nahrenizē to vada posmu, kurš pēc tavām domām ir bojāts un tad salodē atpakaļ kopā. Bet pirms kaut ko dari, apskaties šito topiku: http://www.teamliqui...topic_id=275099 Tur vienam bijusi līdzīga problēma un palīdzēja report rate nomaiņa uz 125hz, jo viņam usb ports citus neatbalstīja. Edited August 22, 2013 by Kilgors Trauts Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted August 22, 2013 Report Share Posted August 22, 2013 Vienkārši nahrenizē to vada posmu, kurš pēc tavām domām ir bojāts un tad salodē atpakaļ kopā. Bet pirms kaut ko dari, apskaties šito topiku: http://www.teamliqui...topic_id=275099 Tur vienam bijusi līdzīga problēma un palīdzēja report rate nomaiņa uz 125hz, jo viņam usb ports citus neatbalstīja. no sākuma jau viņam normāli strādāja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qww Posted August 22, 2013 Author Report Share Posted August 22, 2013 (edited) Vienkārši nahrenizē to vada posmu, kurš pēc tavām domām ir bojāts un tad salodē atpakaļ kopā. Bet pirms kaut ko dari, apskaties šito topiku: http://www.teamliqui...topic_id=275099 Tur vienam bijusi līdzīga problēma un palīdzēja report rate nomaiņa uz 125hz, jo viņam usb ports citus neatbalstīja. Zinu ,ka tā ir vada problēma. Tā kā kādu dienu jāpieķeras pie tā vada un jāsalabo. EDIT: Sāku taisīt peli vispār gaisma izdzisa ,atradu vietu kur uzspiežot ar pirkstu tā iedegas atpakaļ ,tāpec sataisīju vadu ,piespraudu pie PC un gaisma visu laiku deg ,bet tagad kursors nekustas ,un steelseries engine laikam neatpazīst ,ka pele pievienota pie PC. Any solutions? Edited August 22, 2013 by Qww Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImprovisE Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 (edited) Usb ports strādā ok? pamēģini vai fleška iet viņā. Man šitā bija kad nojūdzās usb. Pelei dega gaismiņas & šit bet nevarēja saprast kur problēma. Diez vai ka ar programmatūru kkas ir nojūdzies, un kļūmju šeit var būt daudz. Katrā ziņā ja usb iet citas lietas tikai tad problēma ir pelē, vai tās savienojumā. Vēl ir taču jābūt saloniem kur ir bezmaksas diagnostika, mož peli var arī tā pārbaudīt? vismaz mazāk darba un viņu pārbaudītu profesionālis. Es tavā vietā nesteigtos lodēt kko kamēr nebūtu par to pārliecināts. Troubleshooting goes step by step. Do not skip any steps or do more than one simultaneously. Edited August 23, 2013 by ImprovisE 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
madra Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 Es kompjiem itkā līdzi sekoju un itkš esmu par to mācijies bet nu interesants gļuks ir gan, tas tok Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted August 24, 2013 Report Share Posted August 24, 2013 Es kompjiem itkā līdzi sekoju un itkš esmu par to mācijies bet nu interesants gļuks ir gan, tas tok latvieshu valodas stundas gan,laikam, buusi palaidis garaam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now