Chucky Posted August 17, 2013 Report Share Posted August 17, 2013 (edited) Invalid Product Code. The product code you've entered is not valid. Un tā uz visiem kodiem. Cool. Viss štokos, aizgāja. Edited August 17, 2013 by Chucky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted August 17, 2013 Report Share Posted August 17, 2013 bumbumbum Vai tad tās spēles varēja uz steam arī uzlikt? Es rakstīju visus kodus steam, nekas man negāja. Nācās Origin programmu lejuplādēt un salikt visas tur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 17, 2013 Report Share Posted August 17, 2013 Varu atdot Crysis 2 keyu originam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radiators Posted August 18, 2013 Report Share Posted August 18, 2013 EA nav palikuši labie čaļi,viņi tagad zog bomāriem tuneļos biznesu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hikkii Posted August 18, 2013 Report Share Posted August 18, 2013 bumbumbum Vai tad tās spēles varēja uz steam arī uzlikt? Es rakstīju visus kodus steam, nekas man negāja. Nācās Origin programmu lejuplādēt un salikt visas tur. BF3 un SIMS ir tikai uz Origin. Pārējām ir gan Origin, gan Steam kodi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 Panemu visas speeles, jo pa taadu naudu ir greeks kaut ko laist garaam, nesmu paris gadus saadas speles spelejes, bet nu pa 5ls its worth it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 pievienotas klāt: 1) C&C™: Red Alert™ 3 - Uprising 2) Populous Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now