Highlight Posted August 13, 2013 Report Share Posted August 13, 2013 Sveiki biedri! Esmu izveidojis SA:MP Roleplay serveri! Mums radas grutibas jeb problemas ar kuram es un parejie paligi nespejam tikt gala! Bet kopuma mums vaig Tehniki kas varetu palidzet serverim visu brivo laiku! ★Vinu attistit ★ Palidzet ar bugu labosanu ★Ar jaunu GM veidosanu vai uzstadisanu! Kopuma ar visu ko Jus spesiet! Jums Galvenais ir Japrot scriptot un tulkot Roleplay serveru Modus (GM) Mums jau ir: ★200 Slotu hostings! ★Webs ★GM servera atversanai(Bet noderetu labaks,jo sis GM jau ir redzets!) Ja varat palidzet rakstat skype nikus un komentarus par to vai jus protat skriptot un ko jus protat! Paldies jau ieprieks! Ceru uz Sapratni! Ar cienu Highstyle Copyright Highlight Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted August 14, 2013 Report Share Posted August 14, 2013 Es pārtulkošu. Yolo biedri! Esmu pēc tutoriāļiem nokopējis serveri, itkā viss strādā, bet totāli līki un apieties ar to mēs nemākam. Pēc neilgas deguna urbināšanas sapratām, ka no šī visa mēs nesūda necērtam. Tagad mēs saprotam, ka vajag atrast kādu nelaimīgo, kurš to visu darīt mūsu vietā, kamēr mēs lēkāsim pa peļķēm un plūksim visus slavas laurus. Lietas kas viņam būs jādara. * Pisties ar problēmām. * Pisties ar vēl vairāk problēmām. * Pisties ar veselu kaudzi sūdiem, bez jebkāda atalgojuma. Kopumā mēs no nelaimīgā vilksim ādu no kauliem nost. Jums galvenais ir jāmāk viss, jo mēs pilnīgi neko nerubījam. Mums jau ir: * Mans vecais pentiums, kas tiek izslēgts uz nakti, lai vecāki nebārtos. * Mājas lapa, kura tev būs jāpabeidz un jāuzlabo, jebkurā gadījumā papildus kaudze ar problēmām. * Kaudze ar deguna urbinātājiem Rakstat man un es atlasīšu visus cirvjus, kam likšu vergot. Vispār īsti nezinu par ko saku paldies! Ceru uz to, ka atradīšu kādu alni. #SWAG Augstais Stils. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 14, 2013 Report Share Posted August 14, 2013 Šis bija izcili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted August 14, 2013 Report Share Posted August 14, 2013 YOU NAILED IT! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 14, 2013 Report Share Posted August 14, 2013 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maris29 Posted August 16, 2013 Report Share Posted August 16, 2013 Labs tulkojums, reāli smieklīgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ouzijs Posted August 17, 2013 Report Share Posted August 17, 2013 Tūlkojums vietā! slēdzat ciet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marisx Posted August 22, 2013 Report Share Posted August 22, 2013 Šādus tulkojumus ir bauda lasīt ne vienu vien reizi, izcils garadarbs, cepums par to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now