SuperRembo Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 (edited) Angry Snake Adventures Spēle oficiāli apstiprināta Versijas numurs: V1.0.0 Publikācijas statuss: APSTIPRINĀTS Beta testeri no malas: Fu*k yea Platforma: Iphone, Ipad Spēles links: LINKS Izstrādes patērētais laiks V1.0.0: 30 dienas(nenopietnas) ScreenShots: http://www.bildites....twnbk2yezgs.png http://www.bildites....0x0sz6o35bx.png http://www.bildites....12t4hjymzw2.png Funkcijas realizētās: Sound Highscore About sadaļa Reklama (nedaudz) Earthland (9 līmeņi + 1 boss līmenis) Nākotnes plāno realizācijas: 1)Uzlabot grafiku; 2)Realizēt fire, water, air, dark islands; 3)Classic mode; 4)Survival mode: 5)Highscore global 6)Vieta pārdomām. 7)Neattiecas uz spēli sataisīt web. 8) vienas konkrētas reklāmas noņemšana nākotnē. Fiksētā spēles cena: FREE usd. ========================================================= Sataisīju savu stūrīti GIGN savā veidā jums ir ekskluzīvā informācija pieejama par šo brīnumu . Informācija uz 1.1.4 VERSIJU: Piedavaju notestet angry snake adventures 1.1.4 Versiju. Bez reklamam popup, vienigais minuss, score bus tikai lokals. Bet taa visas funkcijas stradajosas Jums būs iespēja iepazīties ar: Adventures mode Classic mode Survival mode Tiem, kam si lieta interese, varat man nosutit sava device modeli un UDID, sagatavosu IPA failu speciali jusu iericem Šī versija uz doto momentu tiek vel review procesa itunes, tapec var paiet 2 nedelas pirms ofivcili būs apstiprināta. Pāris screen shoti. Protams man ir vel bezmaksas versija, no kuras es varu izvakt popup reklamas prieks jums , jo FREE un PAID versijas limeni ir atskirigi. Edited December 15, 2013 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 (edited) Logo izskatās labs, bet tad es apskatījos screenshot'us. EDIT: Katrā ziņā, es par šādu spēli noteikti nemaksātu. Edited August 8, 2013 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 tiešām? 50saņi jāmaksā? paldies, nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 8, 2013 Author Report Share Posted August 8, 2013 (edited) Tāpēc man šobrīd ir izstrādes stādijā V1.1.0, kur tiks fokuss likts uz čūskas dizainu un ēšanas paradumiem. Būtu man pro dizaineris pa rokā tā lieta ietu ātrāk. P.S I ko jūs tādu savādāku gribētu redzēt, kā trūkst tajos screenshotos. Zinu izskatās tādi patukši vienveidīgi. Edited August 8, 2013 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 Par tik nesimpātisku antikvariātu prasīt naudu ir ārprāts. Snakes ir skaists savā vienkāršībā, tu vari tur censties cik gribi, bet tāpat viņu oriģinālāku un labāku neuztaisīsi, lai par viņu vēl būtu vērts maksāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 Vajadzētu savādāku čūsku. Šobrīd izskatās kā kopā salipinātas lieldienu olas. Pat slīdoša kurpju šņore man liekas izskatītos labāk. Neizskatās nekas aizraujošs, nav pilnīgi neviena iemelsa, lai tērētu 50 santīmus par šo spēli. Es labāk nopērku aliņu un spēlēju inbox'ā. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 8, 2013 Author Report Share Posted August 8, 2013 Nu varbūt nākotnē paradīsies interese pirkt . Slīdošās olas domāju līdz septembrim izzudīs. Šobrīd bija funkcionālā un publikācijas daļa primārā, kā arī highscore formulas domāšana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 Nu ko lai saka. Pirmie kucēni jāslīcina, bet nenolaid rokas un turpini krāt pieredzi šajā lauciņā. Varbūt nākotnē ienāks prātā kāda laba inovatīva ideja, kas aizies tāpat kā angry birds. Lai veicas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 8, 2013 Author Report Share Posted August 8, 2013 Šis nav pirmais kucēns, kā tāds =D. Bet pirmais projekts kurs aiziet tautās. Neceru uz best seleri, bet ja izdosies 1000 gab pārdot, ar to būs vairāk kā gana. Sākumam protams. Pabeigts jau viņš galīgi būs kad būs 50 līmeni 5 bosi classic, survival mode. Tad tik sākšu domāt par kāda cita projektu atdzīvināšanu. + Man ir jāiebrauc kā ar nodokļiem LV, jo grāmatvede prasa papīrus, par šo peļņas brīnumu, ja gadījumā pat 200$ atnāks uz bankas kontu. Jau laikus jāsāk pētīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 es prognozēju, ka max pārdotais daudzums būs 20gb... kurnu 1k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 Es domāju ka šī spēle vispār neizies kvalitātes kontroli. Kapēc tu vispār esi izlēmis šādu puspabeigtu produktu laist ārā? Tas nav 1.0. Alfai un betai jābūt daudz ilgākai. Pirms kāda laika lasīju boot'ā par spēļu izveidi un appstore “Sadarbība ar Apple ir ļoti patīkama, taču diezgan sarežģīta birokrātijas un stingro noteikumu dēļ. Lai iekļūtu AppStore, uzņēmumam „Be Intellect” nācās iziet dažādas pārbaudes, lai apliecinātu, godīgos mērķus un to, ka juridiski ar uzņēmuma darbību viss ir kārtībā. Lai uzsāktu aplikācijas tirdzniecību bija, jāiegādājas tirdzniecības atļauja, kura maksā 99$ un ik pēc gada tā ir jāatjauno. Turklāt, aplikācija bija jānosūta uz AppStore apstiprināšanai. Daudziem produktiem apstiprināšanas process ir liktenīgs, šajā procesā ir iespējams lēmums, ka aplikācija ir jāpārveido, vai arī aplikācija neatgriezeniski netiek akceptēta tirdzniecībai,” pieredzē dalās Kristaps Beitiņš.Kristaps Beitiņš norāda, ka pasaules aplikāciju tirgus ir kļuvis ļoti sarežģīts un šobrīd tajā jau ir grūti gūt panākumus bez lieliem ieguldījumiem, vai bez lieliskas spēles idejas. Taču šajā nozarē izaugsmes potenciāls ir milzīgs, jo eksperti prognozē, ka līdz 2015.gadam apgrozījums aplikāciju tirgū sasniegs 25 miljardus dolāru gadā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 kāpēc visiem vienmēr jābūt dusmīgiem? par ko tā čūska ble dusmojas. par ko vispār tie jobanie putni dusmojās? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 Ja pēc mēneša neviens nebūs nopircis Tavu aplikāciju (pieņemot, ka izies odiņa minēto kontroli), tad es to izdarīšu. Tu tomēr esi laiku ieguldījis, tostarp ilgus gadus mani priecējis ar saviem postiem. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 kāpēc visiem vienmēr jābūt dusmīgiem? par ko tā čūska ble dusmojas. par ko vispār tie jobanie putni dusmojās? Kā es dievinu tavus komentārus :D:D:D Es gan visticamāk nopirkšu GIGN biedri jāatbalsta Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 9, 2013 Author Report Share Posted August 9, 2013 Doma kaut kad nākotnē ieviest, papildus controles izvēli un multi language support. Story line pievienošana arī plānos ietilpst Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilgors Trauts Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 kāpēc visiem vienmēr jābūt dusmīgiem? par ko tā čūska ble dusmojas. par ko vispār tie jobanie putni dusmojās? Cūkas olas nozaga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 9, 2013 Author Report Share Posted August 9, 2013 Manā gadījuma būs, ka čūskas ģimeni sens ļaunums nozaga ^.^. Bet nav nekā sanācis visu uz papīra scenāriju sarakstīt. Kā arī vēl nē esmu plānojis, par dizainu un bosiem, priekš atlikušajām salām P.S Fu*k yea - uz tava mobilā viss sakarīgi izskatās ? Spēlīti iedevu, atsauci neesmu vēl nekādu dzirdējis Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedAppServ Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 Prātīgāk nebūtu to pasneigt kā "free to play" un pelnīt ar adsense, in-game maksājumiem? Uz doto brīdi izskatās tik nekvalitatīvi, neinteresanti un neorģināli kad šaubos vai vispār izies Apple Store pārbaudi, kā arī kurš to reāli ņems pa tiem pašiem .99 centiem? hmm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 9, 2013 Author Report Share Posted August 9, 2013 Man bija doma 1 mēnesi paturēt un palurēt, pārdošanas rādītājus, + šinī laikā Būs jau V1.1.0 Ar jaunu čūskas dizainu. Demo versija būs arī, bet nākotnē. Kapēc uzreiz negibu likt kā free, citreiz apple tirgū, tieši free atbaida. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 10, 2013 Author Report Share Posted August 10, 2013 Kontrole iziete, vakar vakarā, mana programma statuss tika piešķirts, ka šobrīd tiek testēta. Šorīt no rīta statuss ir programma apstiprināta, lūdzu aizpildiet TAX info, bank info. Esmu jau tuvu tam momentam Un jūs vēl neticējāt ka iziešu kontroles testu, sanāk pat nepagāja 15h, ja neskaita rindā gaidīšanu. Spēle oficiali apstiprināta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted August 10, 2013 Report Share Posted August 10, 2013 žēl. ka pieejama tikai uz isūda Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 10, 2013 Author Report Share Posted August 10, 2013 Android neatbalsta LV. Ka maksas produktus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 10, 2013 Author Report Share Posted August 10, 2013 LV iTunes vēl pagaidām nav pieejams. Laikam pamazāk sāks pa visiem itunes izklīst Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 10, 2013 Author Report Share Posted August 10, 2013 Tie kas lasa. FREE CODE ielikts Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 10, 2013 Author Report Share Posted August 10, 2013 Kods uz bezmaksas versiju! -= FNNKJYXL6EKY =- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now