Jump to content
GIGN Forum

Gārfilds ir kruts čalis.


IndeM
 Share

Recommended Posts

Tātad izveidošu speciālu topiku priekš šitā krutā čaļa, kurš ir ļoti labi iemācījies slēpt kubus, un admini uzskata, ka viņš ir tīrs. Pa nakti, kamēr bijām 4/5 spēlētāji, čalis labprātīgi to izrādija, un pierakstīšu momentus, jo ir jau izbesījis, ka šis puika traucē dzīvot ne tikai man. Skatamies tālāk.

00:22 - Zinot to, ka viņš uz skaņu nespēlē, un sākumā tur 1 soli varēja dzirdēt, bet čalis pārāk uzmanīgi nospēlēja, jo zināja - kā, kad un kur es esmu. Un visus flašus precīzi sejā.

01:10 - Takefour's slowo, un zin kur viņš ir. Negrib līst pāri, jo zin, ka ir īsajā gabalā, būtu pieņemami ja būtu 9x9 nevis 2x2, un viņš labi "sajūt" kur ir. + tēmeklis arī smuki seko līdz.

01:28 - Pēdējais spēlētājs varēja būt jebkur, bet viņš slowo, jo redz ka spēlētājs ir tuvumā, un kad enemys ir ar muguru, viņš droši lien ārā. Un tēmeklis arī nesaudzīgi iet ne gluži virsū, bet jau sagatavots, lai nošautu, jo ja būtu caur sienu tēmeklis virsū, būtu too obvious.

02:45 - Sākumā var dzirdēt, ka čalis izlec caur logiem, bet ok, ir pietiekams laika intervāls, lai čalis aizslowotu citur, bet viņš sagatavo precīzu flašu sejā, un noliek tēmekli caur sienu uz galvu. Enemys varēja būt jebkur citur. No konektora, jau pretī, no garāžas puses or smthn, bet viņš zin, ka enemy ir precīzi pretī.

03:25 - Ok, čalis gluži nevelk caur sienu, bet uzmanīgi skatās, kurās pusēs ir enemy, un nelīdīs ārā, jo enemyi jau crossfiro. Vēlāk čalis arī zin, ka ir pa labi stūrī, bet ja skatītos tur, būtu pārāk obvious.

04:45 - Čalis labi zin, kur ir enemys ar hostiem, un samērā neuzkrītoši cenšas neskatīties ar tēmekli caur sienu, bet tad ir precīzs flaš un izlien un nošauj.

05:30 - Gārfilds zin, ka ir hostu roomā, bet tad precīzi uzmet flašu, bet tēmeklis gan ir precīzi caur sienu galvā. + Brīdi iepriekš redzēja, ka no hostu rooma nāca virsū, bet ātri aizbēga uz malu.

06:00 - Nevienas skaņas, enemy varēja būt jebkur citur. Atkal tēmeklis nevainīgi ir nolikts uz leju, lai nebūtu caur sienu, bet viņš ir sagatavojies, lai nošautu.

06:50 - Visu laiku zin kur es biju, un nevainīgi ar tēmekli jau nosaudz vietas, kur es varētu iznākt. Beigās jau ir gatavs tajā pusē kur biju, un tēmeklis nolikts.

08:00 - Gāja ar awp logos, gaidīja mani, un vienā brīdī ļoti skaisti uztēmēja uz mani, nu jā, tas jau ir normāli.

09:00 - Atkal ļoti labi zināja, ka esmu aiz tiem mazajiem skapjiem, un nevainīgi palecās, lai izčekotu, vēl mazliet uzcrossoja uz mani.

09:45 - Ļoti labi zin kur esmu, vēlāk nolikts tēmeklis, neatkarīgi no tā, ka varēja zināt kur esmu.

10:30 - Kādu laiku neizdarīju nevienu skaņu, mierīgi varēju slowot citur un aizskriet citur. Vēlāk ļoti labi zin kur esmu, un tēmeklis arī nolikts. Viss pa defu.

11:35 - Nolikts tēmeklis, iepriekš nevienas skaņas, kad enemys sāka tuvāk iet, čalis uzzoomoja.

Demo ir nieka 15 minūšu garš, un beigās vairākās vietās čalis normāli crosso uz enemy, iet droši kur enemy nav, un zin kur ir. Ļoti lūdzams, lai skataties ar r_drawothermodels 2 un esat laimīgi. Vienīgā lieta par ko varu paslavēt Gārfildu - viņš diezgan labi slēpj kubus, bet esmu pietiekami pieredzējis ar šādiem tipiem. :)

Niks - Ima_Gārfilds ^,.,^

Links uz playera statiem - http://stats.gign.lv/css/hlstats.php?mode=playerinfo&player=4645

Laiks - Mazliet pēc pusnakts.

Mape - cs_office.

Links uz demo - http://cookie.gign.lv/css.gign.lv/2013-08-06/20130806-0009-cs_office.zip

Ceru, ka admini novērtēs un skatīsies. :)

Link to comment
Share on other sites

Noskatījos demo, visus pieminētos momentus. Gan slowmotion, gan active play.

0.22 - Ar skaņu varēja dzirdēt, kur Tu esi. Flashi Tev nav sejā. (Nesaprotu kāpēc tu domā, ka viņš mauc neorientējoties pēc skaņas)

1.10 - Wh moments ir!

1.28 - Varēja gan tas spēlētājs būt kkur citur (piem, hosti) bet jā, viņš caur sienu izbolija. WH ir!

2.45 - Nav!

3.25 - Šeit ar skaņu easy game visu atkost. Nav!

4.45 - Tiko novāca viņa teammate, mini mapā redzams. Nav!

5.30 - Jau tēmēja galvā. WH ir!

6.00 - Ar laikiem sajucis Tev, jo šeit nekā nav!!

6.50 - NEapstrīdams WH moments - nobolās caur sienu vairākas reizes. Wh ir!

8.00 - Pretinieks viņa teammate novāca, mini map. Nav!

9.00 - Nu itkā nav, jo viņš uzkrītoši nelūkojās pēc viņa.

9.45 - Vairāk jau zināja pēc team kil, bet sāka šaut laicīgi (Ir/Nav)

10.35 - IR WH!

11.35 - Jau gaida un zin kur būs. Ir WH!

Manis pamanītās epizodes.

6.20 - Itkā ok, bet pirms kila paceļ tēmekli uz hedu, jo pretinieks ir aiz stūra...

10.28 - Vispār neiečeko garo gaiteni, jo tas ir def spots. Te teiktu ka jau nobolijās un saprata, ka nav neviena...

Ja skatās tā, ka viņam būtu WH, tad visas epizodes to apstiprina, bet ja skatās kā player bez wh. tad tikai daļa epizožu ir wh!

Pats esmu licis viņam 2x banu par WH, un šoreiz lēmums tāds pats, jo momentu pietiek!

Link to comment
Share on other sites

Es nesaprotu kāpēc tu domā, ka tev jātaisa specials topiks. Nē, viņam nepienākās specials topiks, ja viņš naktī ir čītojis un arī tāpēc ka tu dahuja epizodes sarakstīji, tāpēc ar nepienākas jauns topiks. Šis ir parasts čitera reports, tāpēc slēdzu šo ciet un atbildi gaidi http://www.gign.lv/f.../page__st__1050

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...