Jump to content
GIGN Forum

PC Lagošana

LAVRx
 Share

Recommended Posts

Tieši pretēji, sievietei ieteiktu lietot LINUX. Viņa ar to tiks viegli galā ar ikdienišķiem sīkumiem. Vot vīrietim "geimerim" ieteiktu Windows PAGAIDĀM, pēc pāris gadiem stabili LINUX.

Pārkvalificēties uz linuxu no WIN standarta jūzerim ir nāve. Tur visdrīzāk aizies "kādu sūdu tu man uzliki? es neko nesaprotu" variants.

* b0r1ng - Nu ja kāds lietojot LINUX kautko nesaprot, viņam jāiet uz bērnu dārzu. Lietot viņu ir tik pat viegli. Lietotājam nav jālieto terminālis ja viņš to negrib. Tieši tāpat kā Windows.

*Print'Screen - Un spēlējot uz Windows nav problēmas ar Nauda, nauda, nauda ? Ā tu domā tos gamers kas spēles velk caur torrentiem ? Tie tak nav gameri...

* b0r1ng - Nu ja kāds lietojot LINUX kautko nesaprot, viņam jāiet uz bērnu dārzu. Lietot viņu ir tik pat viegli. Lietotājam nav jālieto terminālis ja viņš to negrib. Tieši tāpat kā Windows.

Man tevis ir žēl. Tev nav vecenes. To uzreiz var saprast. Ja tev tāda būtu tad tu zinātu, ka vecenei 99% gadījumos ir jāskaidro kā arhīvu uztaisīt, nerunājot par pāriešanu uz citu OS

Edited by b0r1ng

Kas tev kaut ko par torrentiem vispār minēja? Windows ir windows, tie ir daudzi spēļu pamati, jau alfas stadijā. Ko te te mūldi vispār?

Tas ir tas pats kas ar konsulēm. Ekskulzīvi uztaisīt uz konsules spēli, un pēc tam portēt uz windows, tas izmaksā tūkstošus un triple A title pat miljonus.

• 4 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...