Jump to content
GIGN Forum

Laptops gados vecākam cilvēkam

Ziediņš
 Share

Recommended Posts

Mana krustmāte (nedaudz virs 60 vecumā) meklē portatīvo datoru. Paredzēts rēķinu maksāšanai, ziņu lasīšanai, e-pastu rakstīšanai, filmu lūrēšanai.

Budžets 150-200ls (drīzāk uz zemo galu). Obligāti jauns, ar garantiju.

Gaidu ieteikumus. Jau avansā paldies.

maddn said:

Man vienīgajam šķiet, ka packardi ir aizdomīgi lēti priekš tā kas ir viņos iekšā?

Pats instalēju vienam windows un nedaudz paspaidīju, likas ka kaut kas nav tākā vaidzētu būt :(

Nē, tu maldies. Pakardi ir rebrendotas Acera emašīnas. Super cena, kas rodas, ietaupot uz korpusa kvalitāti - ideāli piemēroti šādiem gadījumiem. Kā arī - Pakardiem, kas ir pirkti caur oficiālajiem kanāliem Baltijā ir 3 gadu garantija, nodrošina servicenet.

Par konkrēto pakardu - nekādā gadījumā neņem 1000M procesoru. Šis procis ir NELIETOJAMS ar Windows 8, Windows 7 vēl kautkānebūt griežas.

Līdz 200 Ls galīgi neieteiktu ņemt - ir vērts sākt skatīties tikai ar šo - http://www.1a.lv/dat...ente_nxc1yel002

Ja budžets ir zem 200 Ls - nāksies meklēt lietotu, neko normālu diemžēl nav iespējams dabūt

Par win8 taisnība - nevajag. Win7 maksimums. Domāju, ka pat vecais labais XP būtu saprotamāks.

Par pašu lapsi - nevajag nekādus price-performance jaudas parametrus. Vajag tādu, kurš vilks browseri, skype, video playeri, un pats svarīgākais - nesalūzīs. Attiecīgi tomēr vajag jaunu - ar garantiju.

Surr, nav nekas atbilstošs cenā 150-200Ls ? Es saprotu, ka Tev tas ir profesionālais kretīnisms, taču šoreiz tiešām nav svarīgi izspiest visu iespējamo par to cenu.

Paldies par komentāriem, gaidu vēl :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...