gladius Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 kur Riigaa var uztaisiit mazas bildes, taadas ka dazhaados dokumentos vajadziigas, pirieksh sanitaaraas graamatinjas piemeeram ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 jebkuraa fotosalonaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 kur cēsu ielas pietura ir 3ajam autobusam ir mazs saloniņš ātros pasu foto pa 3ls ja namelados taisa diezgan labi. nav bijušas nekad problēmas tur taisot Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 Origo arī ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gladius Posted July 10, 2013 Author Report Share Posted July 10, 2013 kur cēsu ielas pietura ir 3ajam autobusam ir mazs saloniņš ātros pasu foto pa 3ls ja namelados taisa diezgan labi. nav bijušas nekad problēmas tur taisot a cik aatri vinji parasti tos uztaisa ? stundas laikaa ? vai peec paaris dienaam ? ps. paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 paris dienam 15min, man sodien chalis 30 sekundes uzcepa bildes, minolta, cesu iela, 25 trolejbusa galapunkts Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 paris dienam 15min, man sodien chalis 30 sekundes uzcepa bildes, minolta, cesu iela, 25 trolejbusa galapunkts šite esmu arī taisījis bet nu kvalitāte krimināla tajā salon.a kur es teicu 5min laikā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 nez, kvalitate ok, 3x4 neko vairak ari nevajag, mega HD protams nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
gladius Posted July 10, 2013 Author Report Share Posted July 10, 2013 paris dienam 15min, man sodien chalis 30 sekundes uzcepa bildes, minolta, cesu iela, 25 trolejbusa galapunkts sk. vnk peedeejo reizi to dariju bezmazvai vel padomju laikos, tad gan nebij tik aatri paldies visiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
I'm out of your mind Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 pie origo paŗēj pāri leilajai pārejai, tad priekšā otrai un būs Fotki.lv tur tās bildes uztaisīs +/- 5 minūtēs Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 Tak iekaap tajaa automataa kas fochee, iemet 1,5ls un 4bildes dazhu sekunzhu laikaa gatavas.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 Tak iekaap tajaa automataa kas fochee, iemet 1,5ls un 4bildes dazhu sekunzhu laikaa gatavas.... Tie automāti ir domāti pārīšiem, kas taisa teātri kamēr viņus bildē. Nevis bildēm, ko liek papīros. Tu filmas neskaties? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now