Noyd Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 (edited) Heyā. Nopirku samsungu, kura bija w8, un kurš faken nepatika. Ieliku w7, viss ok - draiveriem utt. Tagad sāk pietrūkt FN pogas, respektīvi nestrādā tikai spilgtuma abas pogas, bet vajag lai arī kad skaņu pagriež, sturi kkur izlec un parāda cik daudz ir pagriezts utt. āāā arī nestrādā wifi poga un poga, lai uztaisītu klusāku ventilatoru. http://www.samsung.c...S03EE-downloads Ouuu fuck, atradu. gribeju vel uzināt - vai vinam var iebazt led klavieaturu? Edited July 9, 2013 by Noyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 Tas varētu būt padārgs prieks, priekš kam vispār bojāt tikko nopirktu laptop'u? Kaut kas šāds varētu būt alternatīva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted July 20, 2013 Author Report Share Posted July 20, 2013 Lai netaisītu jaunu topicku, ik pēc restarta wifi izslēdzas arā, vajag manuāli slēģt iekšā. Iepriekš viss bija bumbās, kas varētu būt pa vainu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Upis92 Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 Manam māsas datoram bija pilnīgi tas pats. Es uzliku nelicenzēto, nevarēju sakruķīt visu, tad uzliku ar licensi un uzreiz updeitoju draiverus, problēma arī atrisinājās. Nezinu vai tas bija no tā, bet nu neko citu es nedarīju... Manam māsas datoram bija pilnīgi tas pats. Es uzliku nelicenzēto, nevarēju sakruķīt visu, tad uzliku ar licensi un uzreiz updeitoju draiverus, problēma arī atrisinājās. Nezinu vai tas bija no tā, bet nu neko citu es nedarīju... Edits - ne tikai draiverus, bet pilnīgi visu, ko varēju updeitot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted July 24, 2013 Author Report Share Posted July 24, 2013 bumb Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 tev nenaca disks lidz ar draiveriem ? man naaca samsungam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted July 24, 2013 Author Report Share Posted July 24, 2013 anee. draiveri vissi ir dabuti - restartejot PC vai vnk pa jaunu iesledzot automatiski izsledzas wifi - un manuali vinsh ir jaiesledz - ieprieks ta nebija. ka fixot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 pasties msconfig vai vinsh nav atkeksets. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now