[The *Fa1r]^X-k3w1n Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 (edited) Kad meginu piekonekteties serverim rada lan local.....(clas C)!ko lai ddra??ieliku jau crackotu swds.dll failu bet tikunttaa..es jau uztaisiju uz descopa icon un pie target wisu saraxxtiju..pliizz help mee..esmu izmisumaaa.. Edited January 20, 2006 by [The *Fa1r]^X-k3w1n Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 skaidrs ka diena ka neesi worma manuali skaidri izlasijis tikai iemetis aci un nepareizi sarakstijis rindinjas .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elviss15 Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 skaidrs ka diena ka neesi worma manuali skaidri izlasijis tikai iemetis aci un nepareizi sarakstijis rindinjas .. Tur tev taisniiba pilna taa pasaule kas juutas paargudri kuram viss nav jaaizlas tik ierauga 1 paziistamu vaardu un aidaa shito es zinu to jau es pats maaku un beigaas kas tur sanaak sanaak tikai meslu kuuts ne serveris P.S. aizmirsti par to serveri nevaig tev vinju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 Neko darīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts