Dj_Stay Posted June 22, 2013 Report Share Posted June 22, 2013 Sveiki meklēju skolu kura piedāvā Pavāru/Ēdināšanas pakalpojuma speciālistu ~3 gadiem bez vidusskolas, centrs un tā apkārtne. Lūdzu nepiedāvāt RPRV (Rīgas pārtikas ražotāj vsk). + Kur māca LV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cumshot Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 (edited) Kas ir? Kāda skola, ja nemāku googlē atrast kur var mācīties Edited June 23, 2013 by Cumshot Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 Kas ir? Kāda skola, ja nemāku googlē atrast kur var mācīties da bļaģ, viņš gribēja varbūt dzirdēt atsauksmes no kāda kas mācās tur nevis tupa huiņu kas sarakstīta netā :> kāpēc neapmierina rprv? ļoti daudzi pazīstami tur mācās un saka ka ir ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
I'm out of your mind Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 Pats mācos RPRV, Purčikā tieši par ēdināšanas pakalpojumu speciālistu. skola apmierina, ja gribi mācīties par pavāru, tad citi varianti tev nebūs kā tikai šis. patīk tas, kad pati skola tev sameklē prakses vietas, nekad nebūs tā, ka paliksi bez prakses. šogad arī būs skola jaunās telpās, pilnīgi jauns remonts skolai un kojām, vispār viss būs super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Stay Posted June 23, 2013 Author Report Share Posted June 23, 2013 (edited) Mani no turienas izmeta, tapēc negribu tur A vispār ir iespējams tikt atpakaļ, ja es izmests? Kas ir? Kāda skola, ja nemāku googlē atrast kur var mācīties Ieej google, pasties pats ko tev izmetīs umņik. Sola da daudz, bet gribās zināt arī citu atsauksmes... Edited June 23, 2013 by Dj_Stay Link to comment Share on other sites More sharing options...
I'm out of your mind Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 A vispār ir iespējams tikt atpakaļ, ja es izmests? es domāju - jā.. manam klasesbiedram iedeva otru iespēju. izmeta, bet pēc tam tika atpakaļ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Normālus cilvēkus tāpat vien nemet no skolām ārā. Vai nu ar atzīmēm negāja vai uzvedība kliboja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Stay Posted June 25, 2013 Author Report Share Posted June 25, 2013 Normālus cilvēkus tāpat vien nemet no skolām ārā. Vai nu ar atzīmēm negāja vai uzvedība kliboja. vnk uz doto brīdi nepatika apmeklēt, un tiku izmests, daļ bastošanas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Ja tu neej uz skolu, tad kāda vella pēc tu meklē kur mācīties? Ej kursos, ja gribi par pavāru kļūt, tur bastot būs tik pat viegli un sula tavā paurī būs tik pat maz cik tagad arī ja pabeigsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now