b0r1ng Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 Stulbs jautājums, bet ko parasti klāj teltī lai nebūtu ciets? Es esmu laikam pats sūdīgākais kemperis pasaulē, ne velna nezinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 paklaajinjus no paralontipa materiaala. jebkuraa tirdznieciibas centraa dabuusi, vieniigi cik biezu un kvalitatiivu. peedeejo ko nopirku maxima pa 1.20 Ls neiesaku nevienam ah pareiz alternatiiva ir piepuushamais matracis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 jāskatās no stadijas. gign burziņos parasti pietiek ar neko bet tā vainu tie mīkstie ruļļos pa 1,50Ls rimčikos, vai piepūšamo matraci. arī drēbes tiek klātas, un soma kā spilvens. apsedzas ar jaku. bļe, es gribu hūdiju uz festu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 Man jau pie vienas vietas. Varu kaut ugunskurā gulēt Es te ar savējo cīnos, lai neņemt fucking lielo matraci no mājām Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 ar matraci buutu vnk aasom, bet jaareekjinaas ka taa i rlielaaka klapata Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 (edited) ar matraci buutu vnk aasom, bet jaareekjinaas ka taa i rlielaaka klapata Man tas matracis aizņem 1\3 bagāžnieka Es jau tā subi pat ārā metīšu uz šo braucienu, bet gribās tomēr lia ir vieta līdzbraucēju mantām Edited July 19, 2013 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 tad jau tev tas audiks ar mazu kravnesiibu, es savaa shkoda avaru iemest bush crab 400 piepuushamo laivu + 4 cilveekiem makhskjereeshanas riikus/mantas Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 tad jau tev tas audiks ar mazu kravnesiibu, es savaa shkoda avaru iemest bush crab 400 piepuushamo laivu + 4 cilveekiem makhskjereeshanas riikus/mantas Tas matracis ir fucking liels... patie's'am Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 un 4metriiga laiva ar ieliekamu griidu ir faking maza Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 Guli mašīnā un miers. Nemāci mani dzīvot, bļed.... Bet ja godīgi - manā tazikā ir nenormāli neērti gulēt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 Tu nerājies, bļed.Un vispār, bļed, telefona cenu, bļed, uz manu PM, bļed... Pavisam aizmirsu bļed. Pirmdien uzzināšu bļed. Biju prasījis, bet čalis tā un neatbildēja, bļed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 22, 2013 Author Report Share Posted July 22, 2013 Darbi darbi darbi.... Izskatas, ka es 09.augusta ielidoju 23:05 no Vacijas, kas nozime, ka bushu kaados 1 nakti ciema pie jums, ja sis apstiprinasies 100% sastadishju jums ricibas planu, lai juus pareizi atrastu vienu un saprastu, kas un kaa jadara. p.s. Vieta sodien tika izplauta un sakartota. p.s.s. Izskatas, ka buus iespeja ari tikt pie katamaraniem, uzzinashu izcenojumus doshu jums zinu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 (edited) Un, benčik, uz turieni kā labāk sanāk braukt, caur Jēkabpili vai pa taisno pa Madonas trasi nebraucot caur Pļaviņām? Edited July 22, 2013 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 manuprāt vistaisnāk ir braukt caur bērzkrogu līdz madonai un tad jau meklējot norādes uz lubānu (vismaz es tā darīšu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 (edited) Tā cītīgāk izskatot maršrutu sanāk +- viens un tas pats. Bet man Cēsu variantā sanāktu baukt caur visai Rīgai no centra. Braukšu caur Konesi galu galā un tad uz Madonas štrāsi kur varēs drusku iespiest + tas ceļš jau braukts 200+ reizes Edited July 22, 2013 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 ja tu vēljoprojām no ģertrūdes ielas startē, tad jebkurā gadījumā uz abām pusēm sanāk braukt cauri visai rīgai pēc loģikas varbūt man arī izdevīgāk sanāk no zepčika braukt pa riigas hes/kjeguma hes/ dienvidu tilts un tad pa daugavpils šoseju, bet nu ej tu zini Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 (edited) Tak tīri ok var caur Maskačku tikt, ja vien laicīgi. Man tas ceļš jau tik pazīstams, ka visas bedres zinu Edited July 22, 2013 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 (edited) Koknesē remontdarbi, fyi. Bieži braukāju uz Rēzekni, zinu, 5-7 minūtes uz tā luksofora. Salīdzinot ar izvandīto ceļu aiz Jēkabpils 3-4 gadi atpakaļ tā ir mazākā problēma Edited July 22, 2013 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 22, 2013 Author Report Share Posted July 22, 2013 Es parasti braucu caur berzkrogu, bet tur ir viens posms lidz vecpiebalgai, kurs celja segums ir dirsaaaaaaaaa. Koknese,Jekabpils ir labs variants, kilometraza taada pati cik atceros Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 Es parasti braucu caur berzkrogu, bet tur ir viens posms lidz vecpiebalgai, kurs celja segums ir dirsaaaaaaaaa. Koknese,Jekabpils ir labs variants, kilometraza taada pati cik atceros Krč jau tiku skaidrībā ar maršrutu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 22, 2013 Author Report Share Posted July 22, 2013 Mle laikam baigaa paalii biiju, tiko atcerejos ka summersound Randrs tika satikts, tjipa solijas paradities ieksh pasakuma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 Randri es arī satiku, bet viņš bija tā pārlējies, ka neko nesaprata. Bet šīm meitenēm viņš gāzās virsū tik pat izsmalcināti kā ugunskuram GIGNā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 vēl nav īsta skaidrība, kā būs ar laikiem. bet varbūt sanāks ar ierasties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 Satikām, satikām Radaru visi bijām umatā Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 23, 2013 Author Report Share Posted July 23, 2013 vēl nav īsta skaidrība, kā būs ar laikiem. bet varbūt sanāks ar ierasties. Kuciit luudzu !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now