gopars Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 (edited) Esmu bezizejas stāvoklī,nenovēlu pat savam lielākajam ienaidniekam-Ieslēdzu cs1.6,rādās http://failiem.lv/viewer.php?i=pkvfsvv&n=bez_nosaukuma.bmp.Lūdzu,talantīgie kompjuteršiki palīdzat,jo ātrāk,jo labāk! Edited June 16, 2013 by gopars Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ectasy Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 Ej na*uj, pamuļķi ar saviem referāļiem, nespīd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gopars Posted June 16, 2013 Author Report Share Posted June 16, 2013 Ej na*uj, pamuļķi ar saviem referāļiem, nespīd. nevari palīdzēt man ekrāns ir otrādāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ectasy Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 nevari palīdzēt man ekrāns ir otrādāk Tur tikko bija links uz referāli, nevis cs bildi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gopars Posted June 16, 2013 Author Report Share Posted June 16, 2013 Tur tikko bija links uz referāli, nevis cs bildi... okey..... ,bet es ieliku tur bildi ar savu screen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_swallow.dll Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 Tādas lietas neregulējas pie videokartes uzstādījumiem? Pie kaut kādiem application profiliem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mcaa Posted June 21, 2013 Report Share Posted June 21, 2013 ctrl+alt+bultiņa_uz_augšu - nelīdz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hikkii Posted June 21, 2013 Report Share Posted June 21, 2013 ctrl+alt+bultiņa_uz_augšu - nelīdz? Apskaties viņa postus. Viņam tak nekādu palīdzību nemaz nevajag. Daunis, kurš feiko linkus uz referāļiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gopars Posted June 27, 2013 Author Report Share Posted June 27, 2013 ctrl+alt+bultiņa_uz_augšu - nelīdz? paldies plīdzēja Apskaties viņa postus. Viņam tak nekādu palīdzību nemaz nevajag. Daunis, kurš feiko linkus uz referāļiem. kādi vel referāļi Link to comment Share on other sites More sharing options...
hikkii Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 http://www.gign.lv/forum/topic/57292-the-fastest-land-vehicle/page__p__623967#entry623967 Iepriekšējo savu topiku nemaz neesi vēl editojis. Kādēļ viņš vēl nav izbanots? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gopars Posted June 30, 2013 Author Report Share Posted June 30, 2013 http://www.gign.lv/f...967#entry623967 Iepriekšējo savu topiku nemaz neesi vēl editojis. Kādēļ viņš vēl nav izbanots? Labi tas bija tikai 1x, bet šī problēma man bija īsta un paldies, kad palīdzējāt. Vart man uzmest war, par fake link. Ja nemaldos par to bija 5-10 warnpointi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
!Z! Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 Ja man saakas gljuki vienkarshi paaristelee cs un viss bumbaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mcaa Posted July 3, 2013 Report Share Posted July 3, 2013 pārinstalēt nav māksla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_swallow.dll Posted July 3, 2013 Report Share Posted July 3, 2013 pārinstalēt nav māksla. +1 Kārtīgi vīri no sākuma paši mēģina visu sabojāt vēl vairāk un tikai tad pārinstallē, windowsu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ouzijs Posted July 5, 2013 Report Share Posted July 5, 2013 Nu kad būsi normāli pārinstalējis, tad iekačā normālu cs un ai dā, visam vajadzētu būt labi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 Nu kad būsi normāli pārinstalējis, tad iekačā normālu cs un ai dā, visam vajadzētu būt labi! Nē,nu stīmots cs jau nav normāls. Pa tēmai - stīmā var instalācijas repair tais8t, ja kāds ir aizmirsis Link to comment Share on other sites More sharing options...
4f1nger Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 kad izdomā uzspēlēt cs - pagriez savu monitoru pulksteņrādītāj virzienā un problēma atrisināta - varēsi kapāt cs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nbdplesejs Posted August 14, 2013 Report Share Posted August 14, 2013 PALIIGA KUR LAI LADE CSS JAUNS PC NEZINU KUR LAI LAD Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 14, 2013 Report Share Posted August 14, 2013 PALIIGA KUR LAI LADE CSS JAUNS PC NEZINU KUR LAI LAD No stīma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nbdplesejs Posted August 14, 2013 Report Share Posted August 14, 2013 pasaki vienkarsi linku kur tu ladeji savu css ludzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ectasy Posted August 14, 2013 Report Share Posted August 14, 2013 pasaki vienkarsi linku kur tu ladeji savu css ludzu Tev jau teica, šeit - http://store.steampowered.com/app/240/?snr=1_7_15__13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 pasaki vienkarsi linku kur tu ladeji savu css ludzu Uz jaunu kompi nauda ir, bet 9 lati uz CSS nav? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 nevajag pat 9 ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now