rhrds Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 (edited) Jautājums tiem kas stabili dzīvo UK vai arī kaut cik pārzin mobilo sakaru operatorus. Tātad kura operatoru priekšapmaksas karti man izvēlēties vislabāk, ja es dzīvošu UK ~ 2 mēnešus un galvenais ,kas man ir nepieciešams, ir nets? SMS, Zvani utt pie dirsas, internets ir galvenais - izmaksas, iekļautais datu daudzumus, pārklājums utt. Pieslēgumu ņemt nav vērts, bet par priekšapmaksu UK neko nezinu. Edited June 15, 2013 by rhrds Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 giffgaff Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted June 15, 2013 Author Report Share Posted June 15, 2013 (edited) Cik skatos pa 12paundiem unlimited nets, laikam to arī paņemšu ja neko citu neatradīšu, bet viņu var paņemt tāpat kā Latvijā var dabūt jebkurā kioskā ZZ, vai arī jādodas uz kkādu spec veikalu utml. ? In nutshell: Lidostā dabūšu micro sim giffgaff? Edited June 15, 2013 by rhrds Link to comment Share on other sites More sharing options...
h1tex Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 Cik pats kadreiz sedeju uz vinjam. Tad kioskos tu vinjas nedabusi. Tur var tikai atjaunot. Tev jadodas uz carphone warehouse. Tie nodarbojas ar sakumkartem. Bet tadu giffgaff pirmo reizi dzirdu? Varbut tagad viss it mainijies... Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 (edited) giffgaff var pasūtīt no viņu lapas uz savu uk adresi. Paņem lidostā lebara + 5pounds top up kā pagaidu variantu un pasūti giffgaff. Edited June 15, 2013 by knds Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 " 3" vislabaakais netam lebara sarunaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now