ModeratO Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 Man jau no vakardienas nestradā fano.lv? Varbūt kāds zina kapēc, vai man tas vienīgajam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 Man arii nestraadaa , hmz mozh kakka/laa panjeemushi pie dziesmas ? kautgan shaubos , vissticamak vnk maina atrashanas vietu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 Gan jau atkal nav laikaa samaksaajushi Franchiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 Es spizdil jūsu torentus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vieteejais Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 nav nedz pirmā, nedz pēdējā reize, kad fano kkur uzkarās uz pāris dienām, viss ok, chill, bla, bla, bla, viss būs, gaidam Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 pagaidām iztiec ar pirātu līci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 inperil.net ir var teikt viss tas pats, kas fano, ja viens no viņiem strādā, tad ar to var iztikt, anyway, inperils daudz retāk nokarās vai kas tiek labots un nelec tizlās ziedojumu reklāmas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hikkii Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 inperil.net ir var teikt viss tas pats, kas fano, ja viens no viņiem strādā, tad ar to var iztikt, anyway, inperils daudz retāk nokarās vai kas tiek labots un nelec tizlās ziedojumu reklāmas. Daudzas reizes ir bijis, ka failu ko meklēju nevar novilkt inperil, bet var fano . Ziedojumu reklāmu var nobloķēt ar adblock. Par to reklāmu es vispār biju aizmirsis, līdz šodien izlasīju tavu postu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted June 11, 2013 Author Report Share Posted June 11, 2013 (edited) inperil.net ir var teikt viss tas pats, kas fano, ja viens no viņiem strādā, tad ar to var iztikt, anyway, inperils daudz retāk nokarās vai kas tiek labots un nelec tizlās ziedojumu reklāmas. Nu inperil es vairs izmantoju reti, jo fano ir daudz pārskatamāks, tadēļ vieglāk atrast vēlamo torrentu... + Tā ziedoju reklāma ir kaitinošana! Edited June 11, 2013 by ModeratO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 strada ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now