Jump to content
GIGN Forum

Peles gļuki un Error code 8


Cumshot
 Share

Recommended Posts

Lieta tāda, pele pati par sevi spiež uz viena un tā paša, ja pieņemsim es kautko uzspiežu, tad pele pati uzspiež atpakaļ :) Izsklausās smieklīgi zinu, bet tā ir ar manu PCir vis kārtībā, tikai izmet dažreiz ārā error code 8 not enough memory for PC usage, kautkas tamlīdzīgs.ne vienmēr, bet dienā šāds gļuks ir.

Link to comment
Share on other sites

Pirmkārt, atver latviešu valodas grāmatu, iemācies kā "būvēt" teikumus. Neliels ieteikums, lai citi saprot, ko Tu īsti gribi pateikt.

Otrkārt, kā saprast "tad pele pati uzspiež atpakaļ"? Nostrādā peles taustiņs kaut vai Tu neesi viņu aizticis?

Treškārt, lūdzu:

http://stackoverflow.com/questions/507853/system-error-code-8-not-enough-storage-is-available-to-process-this-command

Te arī ir lasāmviela:

http://windows7forums.com/windows-7-support/62486-system-error-code-8-a.html

Link to comment
Share on other sites

Tu arī kaut ko izdarīji no tā, kas tur bija rakstīts? Vispār papētīji, kas ir tas error code 8 ir un no kā viņs rodas? Par peli man nav ne mazākās saprašanas. Citēju: "ja pieņemsim es kautko uzspiežu, tad pele pati uzspiež atpakaļ". Kā saprast uzspiež atpakaļ? Internetā strādā kā backspace taustiņš? :D Tev iezīmējas kāda mape, bet uzreiz tiek atcelta komanda un mapīte paliek tāda kāda ir visu laiku? Konkrētāk, lūdzu, vislabāk būtu, ja Tu iedotu piemēru. Man jau it kā vienalga, ka Tev kaut kas nestrādā, bet ja Tu gribi, lai Tev palīdz, tad pacenties vismaz detalizēti aprakstīt savu kaiti, nevis tikai kaut ko iepļūtīt un gaidīt, ka tulīt viss būs, pienesīs man rokās.

Edited by _swallow.dll
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Tak officiālais Windows 7, problēmas itkā meklē, uzraksta, ka problēmu nevarēja autentificet. System restore to es zinu, palikšu pie tā, ka nezināma iemesla pēc gļuks ir pazudis.

sākumā pajol padalies ar screenshot, pietiek tikai orāli fantazēt. Labi zini ka lieto PC nevis planšeti? btw "officiālais" rakstās savādāk.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...