GooD`MeN Posted May 29, 2013 Report Share Posted May 29, 2013 Kursh shogad mochii uz summer Liepajaa? Vopshem 5dienas var ar LMT akcijas kodu ticketus pa 12ls dabuuut Shogad gan bez Prata Vetras un Mikas , nekas ieveribas cieniigs, pie tam 1naa dienaa ar Juras svetkiem, nez nez, bet jaaiziet jau buus http://summersound.lv/lv/sakums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted May 29, 2013 Report Share Posted May 29, 2013 a kad tur ir bijis kad ievērības cienīgs? mēs braucam tusēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted May 29, 2013 Report Share Posted May 29, 2013 Es gribētu aizlaist, bet tikai tad, ja sanāks atrast, kur var aiznakšņoties @ Liepāja. (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted May 29, 2013 Report Share Posted May 29, 2013 Es gribētu aizlaist, bet tikai tad, ja sanāks atrast, kur var aiznakšņoties @ Liepāja. (: paliec pie goodmena ;DDD par alu viņu var uzpirkt ;DDD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted May 29, 2013 Report Share Posted May 29, 2013 + varbūt uzjundīs kāda romantiska dzirksts, kā nekā abi esat alus cienītāji Par SS runājot, vienīgais ko tur redzēt ir PV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brahhh Posted May 29, 2013 Report Share Posted May 29, 2013 būšu tur :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 30, 2013 Report Share Posted May 30, 2013 Biletes kabata un viesnica pierezerveta, taa cena kaut vai deelj Prataa vetras un Mikas ir taa veerta ( LMT akcijas cena stabili) Un vispar, kurs uz turieni brauc tikai deelj maaksliniekiem, cik atceros, es tapat neko daudz neatceros un visu neklausos, ballite pludmale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted May 30, 2013 Report Share Posted May 30, 2013 šogad zbiss iegriezīsim atmiņas zudumu garantēti Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 30, 2013 Report Share Posted May 30, 2013 šogad zbiss iegriezīsim atmiņas zudumu garantēti Are you for real ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted May 30, 2013 Report Share Posted May 30, 2013 (edited) Es sogad uz pozitiivo labak braucu, biljetes jau rokaa P.S. Noteikti izsmeekis paakstijas ar manu avataru.... HAHA, real funny! Edited May 30, 2013 by ManuVietuIenjemRegistretais Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted May 30, 2013 Report Share Posted May 30, 2013 Laikam šogad kā vienmēr nevarēšu aizbraukt uz tiem liepājas festiem, jo padirsīšu laikus kad var dabūt istabas Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted May 30, 2013 Report Share Posted May 30, 2013 Būšū tur noteikti, katru gadu apmeklēju šo pasākumu Liepjāja ROCK'S Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted May 30, 2013 Report Share Posted May 30, 2013 Es ar uz Positivusu maucu. Bet kur problēma palikt telšu pilsētiņā, tas ir pavisam cits ekšens. Kad būs veci un vārgi, tad arī ņems istabas. Agrāk kad uz Beaču braucu, tad īrējām kojās istabu. Nez, vai tur vēl k-kas notiek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 30, 2013 Report Share Posted May 30, 2013 Murgs visdrīzāk ar tur būs, visi mani draugi fano par PV, neviens negrib laist garām balss pazaudēšanas akciju Atkal būs pilns dzīvoklis, labi, ka daži jau apsver domu meklēt atsevišķu dzīvokli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted May 30, 2013 Report Share Posted May 30, 2013 A zvejnieksvētki atkal sanāks pirms positivusa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 30, 2013 Author Report Share Posted May 30, 2013 Zvejnieksvetki 1naa dienaa ar SUMMERSOUND..>Tatad pirms Blee ar 1ns akcijas kodu japerk uzreiz 3ticketi pa 36ls A man vajag tikai 5cus ticketus Lab gan atradiishu kam pa leto notirgot ar varku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted May 30, 2013 Report Share Posted May 30, 2013 Gūdij neapvainojies, bet sāk likties, ka Tu esi baigi smagi nodzēris smadzenes Tava teksta uzbūve un locījumi vienkārši ir neizlasāmi. + teorētiski man vajag biļeti. vari ta man pietaupīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 30, 2013 Report Share Posted May 30, 2013 Es sogad uz pozitiivo labak braucu, biljetes jau rokaa P.S. Noteikti izsmeekis paakstijas ar manu avataru.... HAHA, real funny! Tev vienkarshi Summersound ir par taalu p.s. Es centos avataru pieskanot tavai gultas veljai, thats all, ceru ka neljaunosies Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRISTIINE -_- Posted May 31, 2013 Report Share Posted May 31, 2013 60% ka buushu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted May 31, 2013 Report Share Posted May 31, 2013 es 64%, ka būšu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted May 31, 2013 Report Share Posted May 31, 2013 Kurā viesnīcā ieteiktu palikt? Negribas teltī vai auto gulēt,doma ir auto piektdienas vakarā nomest pie kāda hoteļa,un tad skatoties pēc attāluma no pasākuma vietas,iet ar kājām vai izmantot taxi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 1, 2013 Report Share Posted June 1, 2013 ja kādam galīgi nav kur palikt - esmu dzirdējis ka par bamsli , varot palikt uz gūdmena balkona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 1, 2013 Report Share Posted June 1, 2013 Es domāju, ka visas viesnīcas jau sen ir 100% aizsistas, labāk cerēt un mēģināt kādu dzīvokli atrast ss`ā, piedāvājumi daudz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted June 1, 2013 Report Share Posted June 1, 2013 To4 es arī ka no plaukta nokritis,viss ir aizsists,pēc viesnīcu un apm. 10 dzīvokļu apzvanīšanas,esmu sapratis,ka būs jaguļ brīvā dabā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 1, 2013 Report Share Posted June 1, 2013 Laiks vēl ir, iemet sludekli, ka vēlies īrēt dzīvokli uz summersoundu, gan jau kāds piedāvājums atradīsies. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now