Jump to content
GIGN Forum

Kā pareizi salocīt viļņveida regipsa loksni


Cumshot
 Share

Recommended Posts

Situācija tāda, atēlā viss būs redzams, loksnes ir biezās, samitrināt ir viens, bet klients grib pārāk lielu loku uz iekšu, tākā tas ir biezais regipsis, grūti būs salocīt?

1. Variants kas iešāvās prātā ir sagriezst pa gabaliņiem, jo tāpatās būs siets un špaktelēšana.

2. Saslapināt, pievienojot ūdenim ziepes, un pagaidīt 2 stundas un tad locīt, bet neatceros kuru pusi bija jāmitrina, gatavā vai iekšējā puse?

Arkai esmu vispār mitru regipša loksni paņemis un ir bijusi elastīga, bet pārāk daudz mitruma nesabojā paša regipša struktūru, jo regipsa saturs jau ir tikai papīrs!

post-34931-0-45384100-1369568912_thumb.jpg

Edited by Cumshot
Link to comment
Share on other sites

Tu gribi kko tādu līdzīgu.?

Ir ārī speciāls reģipsis nopērkams,ko var locīt kā vien tev patīk.

Var arī parasto reģipsi ielocīt/izlocīt,tikai vienā pusē iegriez papīru ik pa cetimetriem. Iegriešanas attālums atkarīgs no tā cik daudz tev jāieloca. Nesalaižot reģipsi liec klāt pie sienas,vai kur tev tur vajag,skrūvē klāt un tikai tad pakāpeniski sāc ielaust reģipsi attiecīgajā formā.Un nekas nav jāslapina.

Tālākā kvalitāte būs atkarīks no tā cik labi nošpahtelēs.

Edited by IgorsTINGERE
Link to comment
Share on other sites

Nu es ar par to griešanu, arku sev arī griezu un izvilku ar špakteli, bet te ir info ka ar ziepju ūdeni un ar otiņu rullējot pa regipsi viņš padodās labāk.

man ir biezais regipsis atpakaļ ceļa vairs nav, lai pirktu atsevišķi speciālo regipsi kas locās. No manaspuses nesmuki izskatīsies, ka ajadzējapirkt citu nevis šito !!! jāiziet no situācijas.

11_Boyde_former.pdf

Edited by Cumshot
Link to comment
Share on other sites

Kas vainas parastai špaktelei, tapat pieķers! Blin šodien bij Depo un par tiem elestīgajiem stūrīšiem aizmirsu, nu man cita štelle ienāca prātā, siets uz stūrīša un gatavā dekora elastīgā līste, pēc LR+ un krāsošanas!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...