LittleAtoms Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 Kas tas par nezvēru varam uzināt TE no AnimaLun Te No Steam. Ko domājat par šo brīnum tvaika rori? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DealOrNoDeal Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 Nu cerams, ka nesapisīs daudz, jo cik zināms, tf2 ar lieliem updatiem vnm kaut ko pamanās sapist. Man galvenais, lai open plugin dabū atpakaļ t.i lai var izmantot bez vac bana riska Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 Kas tas pa fufeli būs. Nefiga nesaprotu - tipa nebūs STEAM, bet kaut kāds STEAM pipe? Palabojat ja es kļūdos un ja nekļūdos vai tas ir obligāts pasākums? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hariits Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 Nezinu, kas īsti tas ir, bet tas padarīs tavu spēli Faster and smoother downloads Faster game boot times and map load times Easier distribution, installation, and management of mods Smoother dedicated server distribution and update rollover Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilgors Trauts Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 (edited) Kas tas pa fufeli būs. Nefiga nesaprotu - tipa nebūs STEAM, bet kaut kāds STEAM pipe? Palabojat ja es kļūdos un ja nekļūdos vai tas ir obligāts pasākums? Convertācija notiks automātiski 30. aprili. Ieguvumus vari apskatīt augstāk esosajā postā. Ja nelieto nekādus custom configus, hudus, pluginus tad tev nekam nevajadzetu mainities. Bet ja esi kaut ko mainijis savā tf folderī (configi, mapes, etc) tad ieteiktu tev uztaisīt tam visam backup un liktenigajā brīdī seko pirmajā postā ievietotajām instrukcijam. Nu cerams, ka nesapisīs daudz, jo cik zināms, tf2 ar lieliem updatiem vnm kaut ko pamanās sapist. Man galvenais, lai open plugin dabū atpakaļ t.i lai var izmantot bez vac bana riska Nu nezinu vai valve ņems to vērē, bet: http://www.change.or...simple-features Edited April 22, 2013 by Kilgors Trauts Link to comment Share on other sites More sharing options...
DealOrNoDeal Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 Nu nezinu vai valve ņems to vērē, bet: http://www.change.or...simple-features Man pazīstamais aizsāka to parakstu vākšanu, bet nu es domāju, ka nekas īpaši nesanāks. Protams doma ir laba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now