Chevy Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 Informācija par mani: Vārds: Roberts Vecums: 24 Pieredze: 2 gadi CS:S Kāds GIGN būs labums: Bieži spēlēju CS:S, novērst situācijas ar čīteriem un citiem nevēlamiem indivīdiem. Laiki, kuros tu spēlē GIGN serveros: kā kuru reizi - no rīta, pēcpusdienā, vakarā. Stati: http://stats.gign.lv/css/hlstats.php?mode=playerinfo&player=29927 Reģistrētais niks: Ir Kas atbalstītu: Niknais, slāpeklis, Slinkais, kā arī pārējie. Ko vēlētos: standarta ACC komandas - slap, slay, kick, gag, votemap, ban Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaPcCoNiJ Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 Šo indivīdu, par adminu noteikti negribētu, serverī uzvedās, kā degunradzis riesta laikā. Rupjš, nesavaldīgs tās jau ir divas ļoti sliktas īpašības. Ja tiks viņš pie acc, uzvedīsies vēl drausmīgāk par lo4wi serverī. ANTI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 Chevy kā kraukšķis ir aktīvi spēlētāji, webā vissvairāk no viņiem nāk no servera calladmin spams visu laiku. Domāju abiem var piešķirt acc uz pārbaudes laiku. REC!! P.s. Par votemap aizmirsti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 P.s. Par votemap aizmirsti. sourcā votemaps nāk pie standarta adminu paketes jau kādu laiku, šeit tā nav luksus prece kas jānopelne bimbājot forumā. Manuprāt, diezgan nesavaldīgs kadrs, bet saprot ko dara. Man patiešām liekas, ka viņam piešķirot access uzvedība būtu atbilstoši vajadzīgajai. P.S. nedz kraukšķis, nedz chevy, manuprāt, nav pirmie čaļi no servera kuriem vaidzētu access, ir daudz piemērotāki kandidāti, bet no otras puses noderētu daži jauni admini jau šobrīd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lo4wis BMW Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 Šim spēlētājam gan varētu dot acc uz testa režīmu. Ja manu viedokli kāds ņems vērā , tad no manis REC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 NU vareetu jau noriskeet un abiem iedot acc, kaa jau juus teicaat uz paarbaudes laiku. ja nenoshaus greizi un netaisiis suudus tad lai jau tiek ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 Pa lielam adminu publikā,plus mīnuss visi lamājās,un diršās viens ar otru,jo reizēm tikai ar šaušanu nepietiek. Piemēram slapinātājs diezgan bieži serverī raud sadzēries un kko lamājās.,bet tas nebūtu tas galvenais,galvenais lai nezūd spēlēšanas prieks. Kā reiz pirms gadiem sacījāt,adminu nekad nebūs par daudz. Un chevy'a kandidatūra ir atbilstošākā šiem pienākumiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 Vot, piemēru atradis, vienu reizi raudāju serverī iedzēris, pieminēs līdz manām trijām smiltīm Igor, es no Tevis to negaidīju. :/ Es pat īsti lamāties neprotu, un smiekli nāk, cilvēks kurš smatam runā ar katru otro vārdu, spriež kurš te īsti lammājas, laikam esi aizmirsis savus slavenos youtube klipus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 lab es te abus aizslegshu lai neparaadas chats lai Neikeds izlemj ko un kaa dariit ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 Uzliku standarta paketi uz divām nedēļām, ja būs kādas problēmas ņemšu nost. Vecajiem adminiem sekot līdzi un apmācīt. Veljoprojām ir pieejamas vietas uz admin access. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts