Jump to content
GIGN Forum

atjaunot pc prieks counterstrike


Hi_dady
 Share

Recommended Posts

ir brivs laiks 1-2 nedelas un gribetos uzspelet veco labo cs 1.6 bet diemzel laptops nevelk pavisam , 50 fps :( atcerejos veco pc, video karte ir, cietie ar, rams ddr2, bet vot vajadzetu jaunu matesplati +procesoru, jo reiz datorins nomira , varbut kads strada veikala kur to var nopirkt un pie reizes visu salikt kopa ?

Link to comment
Share on other sites

Pasaki savus datora parametrus. Pieļauju, ka arī dators var būt par ātru priekš cs. Es uz sava laptopa pret botiem varu uzspēlēt, bet online 20 fps ir, jo serveris bremzē mani, bet pret botiem 5 sekundes paiet 1 sekundē.

Link to comment
Share on other sites

nu butiba ir ta, ir korpusins, ir chieftec 500 w barosanas bloks, doma ir i3 procesors, matesplate un ramu ieikt ieksa, un ir vecie cietie diski no kuriem 2 noteikti jaiet ar instaletu xp.

videokarte jadoma vai integreta ir labaka vai nav pa radeon 4670. tas ar viss. bet laikam pirksu 1a jo teica tur var sarunat pa 5 ls salikt. tik vajag i3 un labu saderigu, izturigu matesplati. masinas remonts 700ls un tulitas braucu prom . depozits par iri vienkarsi grauj mani nost :( taka varu atlauties maz, diemzel

pec tam domaju slegt klat majas videonoverosanu pec tam kad sogad apzaga . butu labi ja pavilktu diablo 3 ari.

Edited by Hi_dady
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...