Jump to content
GIGN Forum

2Ls jubilejas monētas


cucinjshs
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

Manās rokās ir nonākusi paprāva kaudzīte ar Latvijas Valsts 75 gadu jubilejas 2Ls monētām. Gribētu zināt, cik īsti tās ir vērtas. No nedrošiem avotiem dzirdēju, ka tādas tirgojas pa 5Ls gabalā. Ebayā ar skatos ir izliktas pa padsmit dolāriem gabalā. Pats nebrīnītos, ja tās cenas ir uzpūstas un reāli šīs monētas iet pa nominālo vērtību. Iespējams, kādam te ir paziņas, kas ar to ņemas, vai arī paši ir baigās smadzenes, tāpēc gribu zināt, ko jūs domājat. Ja šīs monētas iet kaut vai par 50 santīmiem virs nominālās vērtības, tad man čakars reāli atmaksājas. Ja ne, tad došos taisnā ceļā uz banku.

Link to comment
Share on other sites

Paldies cash gan par pm, gan par lapu, bet es došu priekšroku dj_stay variantam - viņš tāds uzticams čalis liekas + ja es gribu kādreiz būt Austrumeiropas organizētās noziedzības galva, ar kaut ko tak ir jāsāk.

Anyway būšu priecīgs par jebkādu papildus info šajā lietā.

Link to comment
Share on other sites

Guest Teletuubijs

eBay vari mest un reizi mēnesī pa vienai izsūtīt un dabūt ~9USD

šis variants sūkā, jo liekot ībejā no tevis prasītās summas tu saņemsi kkadus 60, 70%, ķipa gan ībejs noplēsīs savas deviņas āderes, gan paypals.

Edited by Teletuubijs
Link to comment
Share on other sites

Cik to monētu tev ir? Es jau nu gan nepārdotu, varbūt vēlāk viņām būs labāka cena. Tas ir, protams, ja tev tā nauda nav steidzīgi vajadzīga, lai, piemēram, aizietu uz Koijotiem izdzert 4 kokteiļus. :)

Paypals - konvertācija, Ebays - invoice :) It īpaši ebayā, ja preces cena nav tiešām liela, īsti jēga tur nav ņemties.

Tīri lai uzceltu 'feedback' var paņemties.

Link to comment
Share on other sites

Ir 88 monētas. Nav tā, ka baigi steidzami nauda būtu vajadzīga, bet neuzskatu, ka ir baigi vērts glabāt. Varbūt pēc eiro ieviešanas un dažiem gadiem tur kāds lats vai divi pie vērtības nāks klāt, bet diez vai vairāk, jo ne tur metāls vērtīgs, ne tā monēta diži reta vai smuka. Pašlaik esmu gatavs ar šito čakarēties, jo esmu students and stuff, bet pēc vairākiem gadiem stipri apšaubu, ka būs kāda vēlēšanās tādu summu dēļ pist sev laiku. Droši vien pārīti paglabāšu tīri joka pēc.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...