Baek Posted March 13, 2013 Report Share Posted March 13, 2013 Es saku,ka čalis nereāli dirš vienā diršanā Tiesi ta. Kaut gan man vispar pie dirsas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted March 13, 2013 Report Share Posted March 13, 2013 emys, Audi Q3 tak izcēla Palicis A4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted March 13, 2013 Report Share Posted March 13, 2013 Te ir mahačs,lieku cēnari uz Igoru,ja šī divkauja ir apmeklējama! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 ticēšu 5ciparu skaitlim, kad būs screens, un manā kontā 4ciparu skaitlis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 бой varētu norisināties anužu lidlaukā,vecajā angārā 1vs 1 lieku uz sevīm 1k,viņam naudas un pārliecība tagad netrūkst,noteikti neatteiksies. P.s. noteikti tiks iemūžināts kādā video lentā. P. s 2 šo topika nosaukumu varētu pārdēvēt par " бой " un to tur tūbija topiku par "Noliktavu Intrigas" :D :D Angāru kņazi, noliktavu kņazi. Semjorka aKa sievu tirgojošs Šeihs... Izklausās pēc DeepWeba Link to comment Share on other sites More sharing options...
efer Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 Skats no alas: Ja es būtu izcēlis entās štukas 5ciparu izskatā, man (domāju 99%) būtu pilnīgs pohujs par kaut kādu gignu un viņa forumu. Ja būtu interese par autiņiem, tad arī griestos tajos forumos vai jau konkrēti zvanot dīleriem. Te izskatās, ka noveicies nocelt simtu vai dažus simtus un krāns jau razkatal gubu. Par 300-400% peļņām viss ir miglā tītas fantāzijas, slimi suņa murgi. Parādi reāli džekiem ciparu ar kaut kādu pierādījumu, tad jau varēsi ieblatot pa 100%. Pagaidām es esmu trakā Jegora pusē un piekrītu viņa teiktajam, lai arī kā man viņš citreiz izbesī Link to comment Share on other sites More sharing options...
R._ Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 Latvijaa ir iespeejams kkur iziireet kaadu krutu kabrioletu? Ble taadu kaapostu pokeraa izceelu, pa vasaru gribas iziireet un gaazt eurotripaa Intereses pēc, ja jau tas tev ir darbs, tad kādā pokera vietnē spēlē un kāds niks tev tur ir? Ceru, ka tas nav par daudz prasīts. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 (edited) Ziemas laikā grib noīrēt kabrioletu vnk psc-tas ir tāds bullšits. vinjsh tachu mineeja ka nevis ziemaa, bet vasara! un tas ka tu saki bullshits par pokeraa izceltaam naudaam, tad tu vari diezgan smagi aplauzties, pokerstars katru nedeelju ieksh sunday milion kaads izcelj 5k-10k+ $, tad kad inv ieposteeja sho topiku, paarbaduiiju visus turnjikus kas PS speleeti peedeejaas 2 dienaas, max izceltaa summa bija 3k $, taa kaa vainu Inv spelee citaa roomaa vai arii nespeelee turniirus. Gan jau ka daudzi ir lasiijushi ka high stakes galdos dazhi pokermilzhi var vienas nakts laikaa pakaast 1M un nakaoshaa naktii jau izcelt 1,5M. Mums latvija ir maza, bet pokeru spelee daudzi, un nesliktaa liimenii! Parādi reāli džekiem ciparu ar kaut kādu pierādījumu, tad jau varēsi ieblatot pa 100%. Muusdienaas pieraadiijums var buut tikai skatiities paar plecu, jo savaadaak visu var falsificeet. Ar photoshopu esmu aizlicis tikai sensitiivo infu, vai man ir shaada summa kontaa? Edited March 15, 2013 by BOT^a Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 damn, nice! kurš nākamais rāda kontu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
efer Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 vinjsh tachu mineeja ka nevis ziemaa, bet vasara! un tas ka tu saki bullshits par pokeraa izceltaam naudaam, tad tu vari diezgan smagi aplauzties, pokerstars katru nedeelju ieksh sunday milion kaads izcelj 5k-10k+ $, tad kad inv ieposteeja sho topiku, paarbaduiiju visus turnjikus kas PS speleeti peedeejaas 2 dienaas, max izceltaa summa bija 3k $, taa kaa vainu Inv spelee citaa roomaa vai arii nespeelee turniirus. Gan jau ka daudzi ir lasiijushi ka high stakes galdos dazhi pokermilzhi var vienas nakts laikaa pakaast 1M un nakaoshaa naktii jau izcelt 1,5M. Mums latvija ir maza, bet pokeru spelee daudzi, un nesliktaa liimenii! Muusdienaas pieraadiijums var buut tikai skatiities paar plecu, jo savaadaak visu var falsificeet. Ar photoshopu esmu aizlicis tikai sensitiivo infu, vai man ir shaada summa kontaa? 200 lati kontā, 170 rezervēti , ne tā? Ar photoshopu jau var sataisīt , ka kontos ir ne tikai ļimaks, bet vēl vairāk.. ja čalis grib pastiep krānu, tad var paņemt fotoaparātu un nofočēt savu bilanci, nu un tad jau varēs redzēt vai staipa savu mazo krānu vai nē Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 nop savaadaaki skaitlji un tipa nofocheetu bilanci nevar noeditot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
efer Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 nop savaadaaki skaitlji un tipa nofocheetu bilanci nevar noeditot? vaaaar, bet tur jau varētu diezgan viegli nolūrēt kur kas mainīts. tev šim fons viegls patrāpījies , tāpēc nevar īsti redzēt reālos ciparus no ieliktajiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 BOT'a, vismaz varēji pacensties kārtīgi no atlikuma atņemt rezervēto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 BOT'a, vismaz varēji pacensties kārtīgi no atlikuma atņemt rezervēto Vai ne, viss jau būtu kārtībā, ja "Atlikums" un "Pieejamais atlikums" ciparus samainītu ar vietām Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 tev šim fons viegls patrāpījies , tāpēc nevar īsti redzēt reālos ciparus no ieliktajiem pat ja fons buutu ar varaviiksnes kraasu paarejaam un gradientiem un ja es buutu tieshaam meegjinaajis tos skaitljus salikt preciizi tad tu atshkjiriibu neredzeetu, jo sen jau ir citas metodes kaa viltot shaadus nevis bildes veidaa bet pashaa browserii. p.s. zorg, night - es itkaa uz aaci reekjinot likaas ka pareizus saliku, bet tagad pamaniiju ka truukst pie pieejamaa, un pieejamajam atlikumam un atlikumam nav jamaaina ar vietaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 Pieejamajam atlikumam pieskaitot rezervēto ir jāsanāk kopējam atlikumam nevis otrādāk. Sanāk, ka es kaut ko pērku un man par to rezervēto summu vislaik vairāk nauda parādās kontā Kontā ļimaks, par ļimaku nopērku māju, ir jau 2 ļimaki pieejami, noņemu ļimaku, jau 3 ļimaki un aug Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 fck toch lohanulsa ar vietaam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 Škiet, ka topika autors noskaidroja, kas Igors ir par zvēru un ko viņš ēd. Protams, pastāv variants, ka viņš jau ir devies kūrorttripā kādā elegantā kabriķītī. Lai viss sanāk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 Igors jau tikai rīt būs mājās Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 Varbūt noskaidroja, ka ir vērts baidīties vēl pirms Igors ir nolaidies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savejais Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 Atvērto durvju dienas "īpašajiem beidzās'" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 Atvērto durvju dienas "īpašajiem beidzās'" Souuuu, ko tu vēl te dari nezināmais oldvāveri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savejais Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 Souuuu, ko tu vēl te dari nezināmais oldvāveri? to pašu ko tu , pilnigi to pašu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 to pašu ko tu , pilnigi to pašu ! Ебанутый, что ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted March 17, 2013 Author Report Share Posted March 17, 2013 (edited) Tekts bija bishk par smagu Edited March 17, 2013 by Invincible 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now