Jump to content
GIGN Forum

VID deklarēšanās


Radiators
 Share

Recommended Posts

Man ir baigā problēma,jau vairāk kā 2 mēnešus esmu atvaļinājies no armijas,bet vēljoprojām esmu deklarēts vidā kā valsts amatpersona, bet,beidzot pildīt amata pienākumus,ir jāiesniedz deklarācija,ko es uzzināju tikai tagad, un, ja es to neizdarīšu līdz pirmdienai,man būs 250 ls sods.

Varbūt kāds ir saskāries ar tiem mēsliem un var pastāstīt,kā lai es caur eds iesniedzu to deklarāciju. Esmu mēģinājis iet pie jauns->valsts amatpersonu dokumenti, bet tur ir tikai valsts amatpersonas deklarācija,kas neder.. man riebjas šī valsts

Link to comment
Share on other sites

Likums nosaka, ka valsts amatpersonai, atstājot amatu, 3 mēnešu laikā ir jāiesniedz deklarācija. Un sods ir LĪDZ 250LVL.

Šobrīd niknākais sods ir piešķirts PMLP galvenajai analītiķei 100 LVL apmērā.

Un ja Tu skaities valsts amatpersona, kāpēc lai Tev nederētu valsts amatpersonas deklarācija?

Un jā, tur noteikti ir arī info numurs, kur kāda dusmīga VID tante Tevi gribēs piečakarēt. Tā VID dara - atnāk un izdrāž.

Link to comment
Share on other sites

Es ar aizmirsu to sviestu, es gan nebiju armijnieks, bet gan ierēdnis. Piezvanīja tante no VID un teica, lai desoju pie viņas un EDS neaiztieku, jo tas būs pārāk ilgi. Tā nu pie viņas rakstiski aizpildīju un viss mierīgi, par sodu neuztraucies, pārāk maza zivs esi, lai kāds tur makarētos.

Nezinu kā armijniekiem, bet mums ir jāaizpilda arī deklarācija vēl gadu pēc tam, kad nestrādā. Painteresējies par to arī pie viena, ka nesanāk atkal tas pats satraukums vēl pēc gada.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

paldies ka atgaadinaajaat, tuuliit apriilis klaat. protams ja tajaa sisteemaa ieiet 1x gadaa, tad ir aizmista gan parole, gan kur staav tas nejeedziigais paraksta fails.

edit:

un protams tante no VID, kura peec deklareeshanaas zvana un staasta cik liels nuubs es esmu:D

Edited by Jaanis
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...