0xDEAD BEEF Posted February 20, 2013 Report Share Posted February 20, 2013 (edited) Kuras daļas tevi interesē? Beefs Edit: nebūtu slikti, ja korpus, jo tas ir labs korpus! Edit: vispār man ir šitāds korpus, nevis kā es biju norādijis prev postā -http://www.aircomnet.lv/index.php?productID=193686 Edited February 20, 2013 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surrounder Posted February 20, 2013 Report Share Posted February 20, 2013 Ok, radies jautājums, vai varētu būt nepieciešamība pēc 12cm korpusa dzesētāja, ko piepirkt klāt? Nope, 99% gadījumu "dzesētājs" tikai smuki izskatās, ar laiku sarauj putekļus un rada papildus nevajadzīgu troksni. Ja korpusā tāds jau ir - var protams atstāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted February 20, 2013 Report Share Posted February 20, 2013 Nope, 99% gadījumu "dzesētājs" tikai smuki izskatās, ar laiku sarauj putekļus un rada papildus nevajadzīgu troksni. Ja korpusā tāds jau ir - var protams atstāt. Man personīgi nācās kaut kad vienā korpusā šo iebāzt, jo kūleri, kas bija iekšā radīja tādu kā turbulenci 12 collīgais izlaboja situāciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Nope, 99% gadījumu "dzesētājs" tikai smuki izskatās, ar laiku sarauj putekļus un rada papildus nevajadzīgu troksni. Ja korpusā tāds jau ir - var protams atstāt. Ja ir vairāk ventilatoru, kas korpusā gaisu velk iekšā, nekā to, kas pūš ārā, kā arī tiem priekšā ir putekļu filtrs nekā nebūs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Vajag nevis bezjēgā izmētāt kūlerus pa kasti, bet paņemt kartona/plastmasas loksni un izlocīt gaisa ejas pareizi. Tad gais cirkulēs tieši tur un tā, kā vajag un neradīs turbulences un pārējo šit. Beefs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaupo Posted February 22, 2013 Report Share Posted February 22, 2013 BTW - man pat ir tāda sajūta vēderā ka tas 350W PSU spēs pavilkt to karti! Eu, geek no tevis tādas muļķības negaidīju, ja izmet psu ideju, tad tas ir izdevīgi un prātīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted February 22, 2013 Report Share Posted February 22, 2013 Eu, geek no tevis tādas muļķības negaidīju, ja izmet psu ideju, tad tas ir izdevīgi un prātīgi. El Capitano Sarcastico Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 (edited) Eu, geek no tevis tādas muļķības negaidīju, ja izmet psu ideju, tad tas ir izdevīgi un prātīgi. Es tev piedāvāju derības par 10LVL! Tobiš, es apgalvoju, ka mans PC (i5) ar 350W barošanas bloku pavilks to karti. Tu saki, ka nē. Nav ko tukši dirst - jāpārbauda praksē. Ja tu neesi mīzelis un pieņem derības, tad par to, kur dabūt karti, parūpēšos es. Tu varēsi padomāt par kādu testu vai citu crap, kas jāizdara. Beefs Edit: es runāju par Radeon HD 7850 Edited February 23, 2013 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 Es kaut kā neticu, ka kaut kādam keisā iebūvētam in-win PSU būs 2x 6pin PCI-E konektori Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 Tas nav keisā iebūvēts PSU. Es pirku atsevišķi. Man pofig par PCI-E konektoriem. Pielodēšu, ja vajadzēs.. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaupo Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 (edited) Es tev piedāvāju derības par 10LVL! Tobiš, es apgalvoju, ka mans PC (i5) ar 350W barošanas bloku pavilks to karti. Tu saki, ka nē. Nav ko tukši dirst - jāpārbauda praksē. Ja tu neesi mīzelis un pieņem derības, tad par to, kur dabūt karti, parūpēšos es. Tu varēsi padomāt par kādu testu vai citu crap, kas jāizdara. Beefs Edit: es runāju par Radeon HD 7850 500W (or greater) power supply with one 75W 6-pin PCI Express power connector recommended Fui, beef. Bet var jau pa 40 ls nopirkt niknāku psu un tavs komplekts tāpat būs izdevīgāks. Vēl jau derētu papētīt Ampērus. P.S. Ko es varu derēt, ja tu pat nosaukumu savam maģiskajam psu neuzraksti. Un lodēt tur neko nevajag un tas neko nedos. Edited February 23, 2013 by Kaupo Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 Kaut kāds šāds barošanas bloks. http://tehnolain.lv/lv/product/fortron-fsp350-60apn-350w-85-80plus-bronze--atx12v-v23--silent-120mm-fan--active-pfc-psu--3-sata-fsp350-60apn-85-600/ Man vienalga ko raksta kādā saitā. Es apgalovju, ka tas 350w psu pavilks i5-2500K + radeon 7850. Par to arī derības. Ja nevēlies derēt, tad atvainojies par šito "Eu, geek no tevis tādas muļķības negaidīju, ja izmet psu ideju, tad tas ir izdevīgi un prātīgi." Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaupo Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Kaut kāds šāds barošanas bloks. http://tehnolain.lv/...0-60apn-85-600/ Man vienalga ko raksta kādā saitā. Es apgalovju, ka tas 350w psu pavilks i5-2500K + radeon 7850. Par to arī derības. Ja nevēlies derēt, tad atvainojies par šito "Eu, geek no tevis tādas muļķības negaidīju, ja izmet psu ideju, tad tas ir izdevīgi un prātīgi." Beefs Es domāju pieturēšos pie ati ražotāja teiktā, bet protams nevaru aizliegt uzspēlēt loteriju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Nu davai tad pieņemt derības, un es sameklēšu to radeonu. Man arī gribās zināt atbildi uz šo jautājummu. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeiKo Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 Uz pāris min. jau vilks un tad atā atā kāda no komponentēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 Uz pāris min. jau vilks un tad atā atā kāda no komponentēm. Stupidity taken to a next level. Kas tev tādu lietu pateica? Kaimiņu Janka kurš savam opim kādreiz palīdzēja Skaypu ieinstalēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeiKo Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 (edited) . Edited February 25, 2013 by KeiKo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted February 25, 2013 Author Report Share Posted February 25, 2013 (edited) Kāds aizslēdz topiku, tā kā palīdzība vairs nav nepieciešama. Edited February 25, 2013 by Pauly Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts