alvinsr Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 Sveicināti! Lieta tāda, ka pašlaik lietoju Acer Aspire One AOH751 modeli. Cik noprotu un esmu lūkojies viekalos, videokartes apjomam ir jābūt kautkur ~250 mb. Uz mana pc ir 3 operētājsistēmas: Win7, WinXp un Ubuntu. Ubuntu instalēšu nost. Bet lai nu kā, palikšu pie tēmas. Tātad: 1) startējot pc ar Win7 un aplūkojot dxdiag informāciju...var ieraudzīt ,ka manas video kartes approx. total memory ir 251 mb. 2) Startējot pc ar WinXp un un aplūkojot dxdiag informāciju...TUR es redzu ,ka videokartes apprex. total memory ir 8 mb!!! 3) Startējot pc un iejot biosā...tur arī rāda 8mb Varu piebilst, ka nesaprotu vai karte ir integrēta vai nē ,jo atmiņu nevar mainīt. Palīdziet lūdzu...kas varētu būt par problēmu? Pc ar nav no jaudīgajiem: 1,3Ghz procesors intel amd ram 1024 mb Plzzz help!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hikkii Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 AOH751 Gadījumā ne AO751h? Manuprāt problēma ir tur, ka Windows xp pats automātiski neuzinstalē video kartes draiverus, bet windows 7 uzinstalē. Te ir links, kur ir tava datora draiveri (VGA). Nezinu kāda tev OS (x32, vai x64) http://support.acer.com/us/en/product/default.aspx?tab=1&modelId=1112 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvinsr Posted February 19, 2013 Author Report Share Posted February 19, 2013 Ou...jā paldies! Tieši tas modeļa nr ir īstais! un jā man ir x32. Problēma arī ir ar open gl. Man ir tikai 1.0! Lieta tāda, kad cenšos piem palaist cs vai ns, tad viss iet labi, bet ar lagiem! Raustītu spēli nav estētiski spēlēt. Un jā paldies. Iečekošu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now