septem Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Kāds, laikam, atkal spēlēja ar tādu pašu niku kā man un dabūja aktīvu banu. Niks nav reģistrēts, bans visticamāk tika uzlikts uz IP. Mani tas nekā neietekmēja - man ir cits IP un es esmu stīmots(!). Problēma sekojoša - KRISTIINE nolēma, ka es esmu tas pats cilvēks, neskatoties ne uz citu IP ne uz STEAMID, un nobanoja šoreiz jau mani. Vienreiz jau šāda problēma bija - http://www.gign.lv/forum/topic/55699-kludains-bans/page__fromsearch__1. Vai tiešām admini nemāk atšķirt čīterus no labiem spēlētājiem, pie tam ar dažādiem IP un STEAMID (ja tam otram vispār bija STEAM)? Kautkad sen biju arī banots pa tiešo, bet tiku attaisnots - http://www.gign.lv/forum/topic/55020-bans/page__fromsearch__1. +-[Pieeja liegta]--------------------------------------------------- | BANA ID: 134190 | ADMINS: KRISTIINE | NOBANOTAIS NIKS: septem | NOBANOTAIS STEAM_ID: STEAM_0:1:51640151 | IEMESLS: AKTIIVSBANS | UZLIKTS: 06.02.2013 13:41 | Uzlikts pirms mazak ka minutes | Bana terminsh ir uz nenoteiktu laiku! | Info webaa: http://www.gign.lv/ban/134190 +--------------------------------------------------------- Demo: http://pussy.gign.lv/cs.gign.lv/2013-02-06/weekly-cs.gign.lv-1302061332-de_cbble.zip Bans tika uzlikts 9:33 Update: Par aktīvo bano izteicās legenden, kurš arī banoja otru cilvēku, par kuru bija runa iepriekšreiz - http://www.gign.lv/ban/122639. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Vinsh lika pec principa ka caur xfb uzradija tavam nikam 2vus aktivus banus a caur xcheck neko neuzradijaa...Talak lai pats skaidrojas kapec taa rikojaas...Uz savu galvu nenjemshu nost, neesmu lietas kursaa pilnibaas kas un kaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRISTIINE -_- Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Lai nu tā būtu kā tu saki Ņemu nost! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jelgavskiy pupsik Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Vai tiešām admini nemāk atšķirt čīterus no labiem spēlētājiem :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
lmz Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 v sleduwej raz ban tebe ne snimut,eto ne nawa problema 4to u tebja voznikajut problemi iz za togo 4to ne zaregestrirovan nick. I nam potom vijasnjatj 4to I kak. Preduprezdjon zna4et vooruzen. Zdesj neo4em boljwe govaritj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 v sleduwej raz ban tebe ne snimut,eto ne nawa problema 4to u tebja voznikajut problemi iz za togo 4to ne zaregestrirovan nick. I nam potom vijasnjatj 4to I kak. Preduprezdjon zna4et vooruzen. Zdesj neo4em boljwe govaritj. lmz vinja IP sheit njeprichom...Te jau reg nicks neko nemainitu... pirms 160dienaam 2reiz nobanots niks septem, kas nav stiimots... Vinsh katru dienu spelee ar stiimu un cita pilniigi IP kadas banotas... KRISTIINE banoja hvz kapec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucci Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 Atkāpe no tēmas: Man vienam liekas, ka 70 % no pēdējām sūdzībām sastāda "KRISTINES" bani? Pietam, lielākā daļa no tiem ir noņemti, jo kāds kaut kur ir kļūdijies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRISTIINE -_- Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 (edited) Atkāpe no tēmas: Man vienam liekas, ka 70 % no pēdējām sūdzībām sastāda "KRISTINES" bani? Pietam, lielākā daļa no tiem ir noņemti, jo kāds kaut kur ir kļūdijies! Un ko tu ar to gribi pateikt? nekļūdās tikai tie, kas guļ un vispār - nevajag no mušas uzpūst zīloni Edited February 7, 2013 by KRISTIINE -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
lmz Posted February 8, 2013 Report Share Posted February 8, 2013 (edited) lmz vinja IP sheit njeprichom...Te jau reg nicks neko nemainitu... pirms 160dienaam 2reiz nobanots niks septem, kas nav stiimots... Vinsh katru dienu spelee ar stiimu un cita pilniigi IP kadas banotas... KRISTIINE banoja hvz kapec jasninjko nado udolitj ban s banlista . P.s. Da kristine ja demok posmatrel narmaljno uze,nravitsja rabotki podkinutj. Nu nadeemsja vsjo budet horowo Edited February 8, 2013 by lmz Link to comment Share on other sites More sharing options...
brahhh Posted February 8, 2013 Report Share Posted February 8, 2013 Atkāpe no tēmas: Man vienam liekas, ka 70 % no pēdējām sūdzībām sastāda "KRISTINES" bani? Pietam, lielākā daļa no tiem ir noņemti, jo kāds kaut kur ir kļūdijies! bano visi, kļūdās retais Link to comment Share on other sites More sharing options...
babydoll Posted February 8, 2013 Report Share Posted February 8, 2013 es uzskatu ka nevajadzeeja njemt nost banu, lai pierego niku un viss buus ok, nebuus vairaak shaadu paarpratumu. (garumziimju uz shii pc nav ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted February 8, 2013 Report Share Posted February 8, 2013 Ko jūs te varat pļūtīt, ja noņem banu, tad aizslēdz topiku un miers mājās. P.s. Arī uz PC, kuram "nav garumzīmes", labais Alts izpilda garumzīmju funkcijas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts