SuperRembo Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 Yo! Varbūt kāds ko ir dzirdējis par šo te. http://www.ss.lv/msg/lv/agriculture/animal-husbandry/rabbit-breeding/bdkiin.html Seminārā baigi smuki runāja un diagrammas utt visada shita rādija. Jūsu domas, nav nekāds lohatrons. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radiators Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 no humānā viedokļa YOLO Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted January 26, 2013 Author Report Share Posted January 26, 2013 Šobrīd cenšos ko vairāk uzzināt par šo kompāniju, jo kaut kā divaini izklausās cik tev ne trušu būs, viņi gatavi visus nopirkt. Sanāk 100% realizējums. Lietuvā šis bizness iet uz OK, bet LV tikai nesen filiale atverusies. Pavisam zaļš tā teikt LV. Vot i domāju vai ķerties šai lietai nopietni klāt vai nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 Lapsu audzētava būs ienesīgāka Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted January 26, 2013 Author Report Share Posted January 26, 2013 Es te neskatos kas ienesigāks vai neienesīgāks. Bet šinī gadījuma tiek realizēts uz 100%. Problema ka tas prasa investēšanu, dēļ kā ir jāņem zināms kredīts. Kas rada papildus riskus un stresu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted January 27, 2013 Report Share Posted January 27, 2013 Ka tad isti bija? Vineji vai papisi to naudu toreiz?! ;dd Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted January 27, 2013 Report Share Posted January 27, 2013 Atvičaju, ka ir legit tur viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 27, 2013 Report Share Posted January 27, 2013 Truši ir so yesterday. Tagad visi sētnieki audzē strausus Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted January 27, 2013 Author Report Share Posted January 27, 2013 Bus jaker pie lapstas un jaklust par lauksaimnieku =D. Bušu trušu pavelnieks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 27, 2013 Report Share Posted January 27, 2013 es iedomājos variantu, saaudzē ap 40 trušiem, firma uzmet, un SR paliek ar trušiem :D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted January 27, 2013 Author Report Share Posted January 27, 2013 Visparībā ar šadu kvantitāti neko nepanāksi. Cik es līgumu lasīju vajag vismaz 200 gab 4-5 menešus vecus piedāvāt. Tad šie paši atbrauc nosver savāc samaksā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surrounder Posted January 27, 2013 Report Share Posted January 27, 2013 Cik saprotu - trušu būrus piedāvā viņi? Cik maksā viens trusis, cik maksā būris? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted January 27, 2013 Author Report Share Posted January 27, 2013 (edited) Buris 700+eur. Truši 80eur, domaju gab 10, bet to taisos konkretizet. Nu un uz priekšu, līgumu palasīju, no manis prasa lai pēc vinu receptes audzēju, un lai nebūtu slimi. Viņu pienākums pirkt visus kurus esmu realizējis. Diemžēl x-y vecus, ne jaunākus ne vecākus. Buri + - var tusēt 20+ truši. Edited January 27, 2013 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surrounder Posted January 27, 2013 Report Share Posted January 27, 2013 Erm. Aplinkus mājienus tu nesaproti. Pajautāšu tieši. Kādēļ tavuprāt firma, kurai pieejama ir gan trušu būru ražotne, gan truši, gan barība, meklē partnerus šai ahujenna rentablajai biznesa shēmai ( jo vis tak ir baigi vienkārši, 1 cilvēks var apkalpot 100 būrus) - nevis to dara paši? Tev nav ienācis prātā, ka viņi uzvārās uz būriem, un, es pieļauju, ka ari paika japērk no viņiem ? Respektīvi, beigās visdrīzāk tu labākajā gadījumā izej pa nullēm, sliktākajā - mīnusā un ar čupu slimiem, nelaimīgiem trušiem uz rokām? Ja tu maksā 700 eur pa būri, lai to atsistu - tev ir jāpārdod 5 partijas trušu ( nerunājot par barības un citām izmaksām ). JA tu neesi pilnīgi tērēts, tu jau pēc 2-3 partijas pārdošanas sapratīsi, ka pasākums ir pilnīggi nerentabls un atmetīsi ar roku. Firma būs uz tevi uzvārījusi visam 350EUR imnimums ( neskaitot realizētos trušus un baribu) Es tiešām nesaprotu, kādā veidā ir cilvēki, kas nepārtraukti atrod lohotronus. Ja domā, ka tas viss ir tikai mani pieņemumi - painteresējies kā iet slieku audzētājiem un gliemežu audzētājiem - tiem gan nebija tik lieli ieguldījumi jāveic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted January 27, 2013 Report Share Posted January 27, 2013 nafig to būri, kaut kādā šķūnī ielaist, lai pišās Bet vispār šītā ir laba doma, man laukos varētu kaut ko uzsākt, bet nezinam ko, varbūt pat šī būtu atbilde Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted January 27, 2013 Author Report Share Posted January 27, 2013 Surr. Es netaisos vel neko pirkt, es palurēšu ka iet vienam saimneikam te pat LV. Viņam ir ap 250 šādu būru iepirkts. Kadus 6 mēnešis apskatīšu viņa situāciju, tad lemšu par savu variantu. Barību vari pirkt viņu vari pats sagādāt, tava izvēle, barības cena viņu 0.3 eur/kg. Ja LV kas lētāks tad uz priekšu. Bet tīri teorētiski, visiem biznesmiem ir kaut kas jaiegulda, un esi - pirmo laiku. Vai ta būtu mežsaimniecība, vai restorāni, vai veikāls. Viss prasa ieguldījumu, pirkšanu utt. Šai biznesa sfērā ir pieredze jau vairāku gadu, problema ir tajā ka gribas atīstīt vēl ko paralēli jo vienmēr gribās vēl vēl un vēl. Bet es interneta ari neko negativu par šo neatrodu, tikai pozitivs pagaidam. Pieņemu ka ta kautuve ganjau strādā globala meroga, bet apkopt trušus vajag zemi un daudz. Respektivi vai tu ieperc, un talak razo, vai visu pats taisi. Bet te vēl viss jaanalizē no a lidz z. Būris kurus piedāvā ir savu +, bet tev nav aizliegts arī turēt savā būrī, tā teikt tava izvēle. Vai pats taisi būri vai pērc gatavo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted January 27, 2013 Report Share Posted January 27, 2013 Pizdu ar visiem trušiem! Slotu rokās un pēc laika varēs tirgot tehniku un sievu, yo. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 27, 2013 Report Share Posted January 27, 2013 SR kas notika ar datorsalona biznesu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted January 27, 2013 Author Report Share Posted January 27, 2013 Nolikvidēts. Patēriņs kritās. Kļuva neizdevīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted January 28, 2013 Report Share Posted January 28, 2013 (edited) SR cik datori publiski bija pieejami, un kādus paralēli papildpakalpojumus tu vēl sniedzi? Edited January 28, 2013 by Semorka Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted January 28, 2013 Author Report Share Posted January 28, 2013 Atbraucu no celojuma Trusu pavelnieku redzeju. 350 buri, tev nejoka lieta. 2000m^2 platibas aiznemts bija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted January 28, 2013 Report Share Posted January 28, 2013 (edited) Ja Tev tur ar trušiem sanāk, tad pasauksi kādreiz ciemos, varēs paspēlēties ja ne ar kaķēnu pilnu kasti, tad vismaz trusēnu pilnu kasti. Edited January 28, 2013 by aphrodYte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 28, 2013 Report Share Posted January 28, 2013 Tu saproti, ir tāds teiciens - vairojās kā truši.. Tev pēc mēneša jau būs par maz ar 2 būriem atkal 700euro, kamēr tu viņus četrus mēnešus audzēsi, tikmēr jau būros būsi iztērējis daudz vairāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 28, 2013 Report Share Posted January 28, 2013 bet principā, lai čalis ņemās. šoreiz tiešām neko sliktu neredzu. ok, būs iespējams metiens, bet vismaz šoreiz reāli būs padomājis k-ko. varbūt SR sāk lēnām izaugt no DB grupas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 28, 2013 Report Share Posted January 28, 2013 bet principā, lai čalis ņemās. šoreiz tiešām neko sliktu neredzu. ok, būs iespējams metiens, bet vismaz šoreiz reāli būs padomājis k-ko. varbūt SR sāk lēnām izaugt no DB grupas? saņemies? viņš iekrīt no viena lohatrona otrā.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now