Jump to content
GIGN Forum

pc bremzē

Traffic
 Share

Recommended Posts

Nezinu, kas ir noticis, bet dators ir sācis pamatīgi bremzēt. Tā pa intervāliem. Kādu brīdi pilnīgs klusums no viņa, un tad aiziet. Atkal klusums, un aiziet, un tā uz priekšu. It kā brīžiem vienkārši pārstātu vispār kaut ko darīt. Ne procesors, ne rams neuzrādās, ka tiktu pārlieku izmantoti. Tā uzkāršanās parādās pat pēc parasta peles klikšķa uz kādas pogas, uz kādām 10 vai vairāk sekundēm.

Noskenēju ar aviru, neko neatrada.

Cietais mirst nost vai kas?

Varbūt tas kaut kā palīdz - kamēr skenēju kompi, paralēli kačāju failus utorrentā un tur pamanīju, ka kompis nepaspēj dzēst writing cache - visu laiku pārpildās, kā rezultātā kačāšanās ātrums praktiski vispār uz mirkli pazūd.

Kādu nedēļu atpakaļ reiz tā gadījās un tad problēma nez kādēļ izrādījās steams, bet pēc laika problēma pazuda pati no sevis.

Kas varētu būt pie vainas?

Problēmas var būt vairākas : pārbāzts ar visādām drazām, nevar pavilkt vairāk un vēl viss kaut kas cits...

Bet varbūt vaina pārlūkprogramma...

Karoč tev ir vīrus, ko skeneris neatrod un viņu sauc ja pareiz atceros kaut kads cm.exe vai kaut kāds mazais nosaukums saistībā ar exe.. tas lika manam kompim bremzēties un arī sākās uzkarsts un mētāt CPU !!!

Iesaku aiznest pie dator meistara, lai viņš tev tur salabo... bet ja es atcerēšos kā to huiņu sauca, tad uzrakstīšu tev PM..

Edited by Umad

Pārbāzts ar drazām nav, datoru uzturu kārtīgi.

Dators nekarst un ko nozīmē "mētāt CPU"?

Man patīk, ka tu vispirms saki, ka problēmas tur var būt vairākās, bet pēc tam apgalvo, ka man ir vīruss. :D

Datoru noskenēju ar avira, neko neatrada. Iztīrīju ar CC cleaner.

Pie datormeistara nenesišu, nav jau tik neciešami.

Katrā ziņā, tagad problēma ir pazudusi, bet šaubos vai tā tika izārstēta.

Paldies, ka centies palīdzēt, bet, no offense, neizskatās, ka tu šajā sakarā rubītu kaut ko vairāk par mani.

Problēmas var būt vairākas : pārbāzts ar visādām drazām, nevar pavilkt vairāk un vēl viss kaut kas cits...

Bet varbūt vaina pārlūkprogramma...

Karoč tev ir vīrus, ko skeneris neatrod un viņu sauc ja pareiz atceros kaut kads cm.exe vai kaut kāds mazais nosaukums saistībā ar exe.. tas lika manam kompim bremzēties un arī sākās uzkarsts un mētāt CPU !!!

Iesaku aiznest pie dator meistara, lai viņš tev tur salabo... bet ja es atcerēšos kā to huiņu sauca, tad uzrakstīšu tev PM..

Убей себя, спаси планету. Kādu murgu tu te stāsti? Meistars 99,999999% atformatēs nahren cieto un jaunu win uzliks. Paņems 15 latus un būs baigi lepns par sevi.

Teorētiski cietais var būt pie vainas. Noskenē uz bad sectoriem ar kādu progu lai būt pārliecinātam. Ja it kā viss ok - tad pats win pārliec, kaut kur kaut kas pa kluso ēd resursus, un nav fakts ka tas ir vīruss

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...