daN- Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 (edited) 22 года. Сегодня кстати исполнилось. Работаю в Голландии... В данный момент в отпуске. Насчет того сколько играю в цс, не знаю, лет 8-9 или 10... topgames.lv, gtown.lv, это из последних серверов где Админил. так же был админам на вашем сервере csdm.gign.lv под ником daN-. Мммм, польза от меня вам я думаю будет хорошая, так-как на вар3 админы редкие гости, а я там провожу приличное время, и честно сказать мне уже стыдно писать "Mcaa" чтоб он зашел на сервер или просмотрел demo... В основном играю по утрам и очень часто по вечерам... http://stats.gign.lv...yer.php?id=1573 ADSKIYMASHIN- Mmm, напишу сразу какие команды хотелось бы, чтоб не задавали лишних вопросов - xban, xkick, xgag ну и хslay тоже не помешало бы. Edited January 3, 2013 by daN- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mcaa Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 Jā, jā.. dodiet viņam, un ar steigu. Man raksta vairākas reizes dienā par čīteriem war3. Pats skatās arī demo un tad man ziņo. Tā kā vajadzīgs cilvēks, manuprāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cr3at1vE Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 (edited) Atbalstu, kad šis spēlētājs paziņo par kādu čīteri, esmu jau pārliecinājies pats skatoties, ka viņš nekad nekļūdās, un serverī ir ļoti bieži. Labi spēlē, un adekvāti uzvedās. Man piemērām sesijas dēļ vispār nebūs janvārī laika spēlēt neko, un citi admini arī mācas augstskolā, vai strādā, visiem sesijas utml. tagad ir, jaunu gaļu adminu sastāvā vajag. Edited January 3, 2013 by Cr3at1vE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rrysx Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 Piekrītu Mcaa un Creat. spelētājs ar galvu uz pleciem. Drosi var dot prasīto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fel Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 Viens no labākajiem spēlētājiem kādu zinu.. Tiešām uzreiz redz kam ir talants īsts un kam ir neīsts.. rec +++++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspiits Posted January 7, 2013 Report Share Posted January 7, 2013 (edited) Noteikti dodiet šim piparam ACC ! Čalis patiešām labi spēlē, nekad nav ar viņu problēmas bijušas ! Galva savā vietā, attieksme ir patiešām ok, ir arī salīdzinoši aktīvs Man nav nekādu iebildumu, šāds admins patiešām ir vajadzīgs ! Būs kārtība ! Un cerams,ka arī ja dabūs acc, tad paliks tikpat labs kadrs un neizmainīsies pēkšņi REC! REC! REC! Edited January 7, 2013 by Kaspiits Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThugLuv Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 i ot menja REC ) kurshit horosho i davno.. problem ne dolzhno bitj ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 uzliku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts