Teddy Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 Lieta tāda, gribu uz ziemassvētkiem sevi apdāvināt. Tā tad, intresē samusung galaxy 3 atsauksmes. Neintresē foruma lasīšanas par visu to sūdu. Intresē tieši vairāk S3 lietotāju atsauksmes, jo manā ausī ir nonākusi infa, ka telefons ik pa brīdim glučī. Tā ir/nav?. Jo nevaru pagaidām izšķirties starp S3 un Note 2. Pagaidām vairāk sliecos uz note 2, bet gribu dzirdēt S3 uuserus. iphone lietotāji - brīvi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brahhh Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 (edited) S3 ir reāli, lai parādītu, cik liels tev krāns ir.. telefons kā telefons, bača nokausējas 10h laikā, ja nets vlaik ir ieslēgts. Ik pa brīdim iekaras, pārkarst. Note2 ir labāks, viņš ir advancēti vieglāks un procesoru tik ļoti nemoka enjoy neiet runa par procesora ''jaudu'' bet gan par to, ko telefons spēj pavilkt. Man darba bija 2ned jātestē gan viens, gan otrs. Un dodu savu objektīvo viedokli par abiem. Ja man būtu jaizvēlās, es vispār ņemtu 3310, neko vairāk no telefona nevajag. Edited December 18, 2012 by brahhh Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 (edited) Note2 ir labāks, viņš ir advancēti vieglāks un procesoru tik ļoti nemoka Ekspert, Tev jau nu vajadzēja zināt, n2 ir par 0.2gHz jaudīgāks cpu, nekā s3. Kā arī s3 ir par 50 (piecdesmit) gramiem vieglāks, bet tas jau tā. Un kādā fckin veidā var mocīt procesoru? Lai klokotu quad 1.6gHz ir jābūt ļoti apdāvinātam. It īpaši, ja stock frekvence jau tā no akumulatora izsūcas ātrāk, nekā gribētos. Edited December 17, 2012 by enjoi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted December 17, 2012 Author Report Share Posted December 17, 2012 offtopiks tiks bargi sodīts. savā starpā fleimojat privāti. Ja nav ko sakarīgu pateikt, tad nesaki neko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilgors Trauts Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 Ja runa iet par gļukiem, tad cik dzirdēts, jelly bean updeits daudzas problēmas atrisināja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 Ik pa brīdim gļukos gan S3, gan Note II, tas taču ir Androīds Pats lietoju pirmo Note. Lielāko daļu darbību var izdarīt ar vienu roku, lielā izmēra displejs ir super ekstra. Bača tur +/- 12-24 stundas. Lielos vilcienos esmu apmierināts, bet iPhone anyway labāks Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrbanAstronaut Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 Ik pa brīdim gļukos gan S3, gan Note II, tas taču ir Androīds Pats lietoju pirmo Note. Lielāko daļu darbību var izdarīt ar vienu roku, lielā izmēra displejs ir super ekstra. Bača tur +/- 12-24 stundas. Lielos vilcienos esmu apmierināts, bet iPhone anyway labāks Es arī par Note II , vismaz būsi advancētāks android jūzeris nekā mainstream S3 lietotājs, kas katrai blondīnei ir . Tik neaizmirsti antivīrusu uzlikt lāci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 Tedij, ja pagalmā sakritis sniegs, tad to var nokārtot arī lētāk.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted December 18, 2012 Author Report Share Posted December 18, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts