Jump to content
GIGN Forum

Aizsargplēve


ImMortl
 Share

Recommended Posts

Sveiki! Lieta tāda, ka nesen iegādājos sev Acer Iconia Tab a510 planšetdatoru un vēlētos tam iegādāties arī aizsargplēvi ekrānam. Bet, Latvijas veikali ir tik skopi un aprobežoti šajā ziņā, jo visur, kur vien paskaties ir priekš samsung galaxy tab vai kādam no Ipad. Tad nu jautājums vai varu droši pirkt to pašu, kas ir priekš galaxy tab 2, kur arī iekrāns ir 10.1'', un nebaidīties, ka ekrāna jūtīgums zudīs?

Principā jau pats cik nu es tur saprotu, tad vajadzētu iet, jo arī aizsargmateriāls ekrāniem ir vienāds. Bet ražotāji citi un gan jau, ka ekrāni ar kaut ko atšķiras, bet vai atšķiras plēvītes?

Negribas lieki izmest tos gandrīz 10Ls.

Link to comment
Share on other sites

Tās uzlīmes vēlams līmēt mitrā vidē, piemēram vannas istabā - palaid karsto ūdeni, lai tvaiki mazliet gaisā parādās un tad likt virsū to plēvi. Pretējā gadijumā dabūsi kādu putekli apakšā un nebūs labi. Kā arī ieteicams attaukot pirms tams ar kādu līdzekli to ekrānu. Ja apakšā ir burbuļi, tad tos ārā var dabūt, piemēram ar kredītkarti, savukārt ja tiks putekļi, tad vairs īsti līdzēt nevarēs.

Link to comment
Share on other sites

Jā, lasīju rakstu par to plēves uzlikšanu, bija tieši tas pats variants minēts par vannas istabu.

Bet uz savu jautājumu īsti atbildi neesmu guvis. Vai tās plēvītes, kas it kā ir domātas Galaxy tab 2 ir universālas un der jebkuram 10.1'' ekrānam vai tiešām viņas ar kaut ko ir īpašas un der tam Galaxy Tab 2 tikai. Vai arī vnk mārketings, lai lata vērtu plēvi pārdotu ar lielu uzcenojumu, jo redz paredzēts Galaxy Tab 2?

Principā jau arī varētu iztikt bez plēves, jo nopirku maciņu, kur glabāt, bet tomēr bieži ņemu no tā ārā, kā arī tad ar drošu sirdi varētu dot spēlēt spēlītes māsas dēlam. Kā arī, ar laiku jau tā vai šā kaut kā saskrāpēsies, tad labāk, lai tā ir plēve nevis ekrāns. Nožēloju, ka telefonam nebiju nopircis, jo ja ilgu laiku neskrāpējās, tad tagad jau tāda sajūta, ka ik nedēļu kāda jauna neliela skramba parādās.

Edited by ImMortl
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...