Jump to content
GIGN Forum

natural selection 2


Traffic
 Share

Recommended Posts

Gribēju zināt vai kāds šo brīnumu ir iegādājies.

Par 22 eur gluži negribas pirkt. Varbūt ka uz ziemassvētkiem parādās atlaides... vai vēl labāk - krakota spēle un serveri, kas izklausās diez gan neiespējami gan.

Vajadzētu jau būt labai, vismaz 1. daļa bija kaut kas unikāls.

Link to comment
Share on other sites

sad :(

Atradu interesantu rakstu par spēli http://www.rockpapershotgun.com/2012/11/03/how-natural-selection-2-was-saved-and-made-by-fans/ Tur bik aprakstīts par to kā fani izglāba spēli no aiziešanas pa burbuli.

Es īstenībā dažbrīd pat neticēju, ka tā spēle tiks pabeigta, jo cik gan reizes netika atlikts izdošanas datums par ievērojamu laiku.

Link to comment
Share on other sites

Umm, man ir tā, ka gļuko šī spēle, tāpat kā bf3 un bfbc2, kaut kāds video kartes gļuks (mega datora freeze). Bagus neesmu meklējis, un līdz gļukam spēle ir labi spēlējama, ļoti patīk, ļoti interesanta. Imo vajag labu kompi lai izbaudītu, jo šobrīd uz dualcore datoriem nav īpaši baudāma (man ir dualcore), bet kā fans es pieveru acis uz zemāko grafiku un fps :D Spēlei ir foršas ingame skaņas un rada atbilstošu atmosfēru. Īsti neesmu spēlējis daudz citu spēļu, tāpēc nezinu vai tā jau nav norma.

tl;dr; knapi spēlējama viņa bija alfas un betas stadijā ar 2 serveriem. Tagad viņa iet salīdzinoši labi un ar katru apdeitu iet arvien labāk, arī uz mana kompja.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Es nopirku g2play uz skidona pa 9ls. Deluxe edition, bet šķirbas tā pat nekādas.

Ko es varu teikt par spēli. Pirmkārt jau to, ka ar intel core 2 duo 3.16ghz, 4gb ramu, GeForce gts250, win 7, 32bit, spēle iet ļoti švaki. Kompis, jā, pavecs, bet nu to, ka uz zemākajiem settingiem būs grūtības spēlēt necerēju. Lielākā gaļā vai vnk ne tik jauki norenderētās vietās mapē fps varētu būt pie 10 varbūt :D Pie nekāda lielā action kādi 30 varbūt. Nekad tā precīzi neesmu piefiksējis, jo tāda lieta kā vienkārša fps parādīšana tur arī pagaidām neeksistē, bet gan uz ekrāna stūra ir jāliek vesela čupa rādītāju, lai to redzētu. Arī peles rullīti pagaidām nevar uz neko uzbindot, kas ir ļoti dīvaini. Serveri ar sakarīgu pingu bija pietiekami. Bet pašu server-browseri gan cerams, ka uzlabos. Tāds līks pagaidām.

Par spīti sliktajam fps centos spēli izbaudīt cik nu vien varēju un jāsaka, ka ir zbis! Sākumā gan biju nepatīkami pārsteigts, jo likās, ka spēle ir apgraizīta, jo tagad alieniem no katra no trim apgreidu veidiem ir tikai 2 bijušo 3 vietā. Tad kopā 6, nevis 9 apgreidi pieejami. Nepatīk gan tas, ka tagad alieniem arī ir komandieris, jo vairs nav tik liela interese spēlēt ar gorgu, bet tas jau tikai mans viedoklis. Viegli ir uzskaitīt tās, lietas, kas ne tik ļoti patīk, bet tieši to, foršo, pat nevar aprakstīt. Galvenokārt runājot par alienu apgreidiem, kas liekas ļoti uzlaboti. Visvairāk laikam mainījušies fade un lerks, kuram viss ir +- mainīts.

Es varu tikai cerēt uz spēles veiktspējas uzlabošanu vai pagaidīt hvz cik gadus līdz jaunam pc :D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Iegādājos mēnesi pirms atvēršanas. Esmu spēlējis 1K+ stundas NS1, arī kompetatīvi, tāpēc NS2 izlaišanā piedzēros skatoties live-feed. Spēle ir ļoti teicama tiem, kam patīk darboties komandā, kā arī kompetatīvā puse ir ļoti interesanta. Ir kļuvusi mazāk sociāla spēle, dēļ lielā spēlētāju skaita, bet cerams, tas mainīsies ar laiku.

Problēma pagaidām ir patiešām tas, ka viņi ir novirzījušies uz shiny pusi - attiecīgi problēma ir tāda, ka FPS ir ļoti slikts (ņemot NS1, kur izcilais HL engine atļāva 100 FPS konstanti) - šeit ir vidēji 20-30, un uz izciliem datoriem max ~60.

Pozitīvi ir tas, ka spēle tiks modota pamatīgi, līdz ar to, ilgāk spēlējama. Arī vairāk grozējas mainstreamā, kas ir patīkami.

Un liekas, ka raksta autoru iespējams pazīstu no Rush NS servera laikiem, mans niks bija HangmaN tur. Tie latvieši, kuri ir spēlējuši NS1, noteikti atcerās arī manus rakstus, kā arī nebeidzamo runāšanu.

Katrā gadījumā - jaudīgiem datoriem rekomendēju iegādāties. Procesoram ir ļoti liela nozīme, i5 min, i7 rekomendējot.

Link to comment
Share on other sites

Esmu arī iegādājies spēli, bet uz tagadējās mašīnas gaužām slikts fps. Gaidīšu 6. janvāri, kad tikšu pie sava "geimeru" PC un tad domāju ar fps nebūs problēmas.

Pirmo arī iedrebēju bērnībā kopā ar pāris latviešiem, bet neko sīkāk neatceros. Zinu, ka laikam Rush bija pamācība, kā vispār to NS1 dabūt pie dzīvības un arī servera ip, kurā arī uzturējos.

Mans Steam profils, ja ir interese uzspēlēt pēc jau minētā datuma.

Link to comment
Share on other sites

Nu jau esam diezgan padaudz, varētu mēģināt kādu vakaru nolasīties un pamēģināt kopā pašaut.

Man gan NS sākās no NOX laikiem, paspēlēju tur, un tad bija kāda pauzīte līdz bagem serverim, tad arī spēlēju tikai tur.

Link to comment
Share on other sites

Pašam arī ir NS2, bet vel neesu slēdzis iekšā. Ja novacamies kādreiz uz brīvdienām, tad neaizmirstat mani steamcommunity.com/id/SkaMs/

Spelēju ns1 arī daudz viena no Latviešu serveriem, kur admins vel bija Mika vai kautkā tā, atceros arī gignieši tur spēlēja, bet kuri neatceros :D Trafficu atceros toch

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...