Slāpeklis!* Posted November 11, 2012 Report Share Posted November 11, 2012 (edited) Vecums: 20 gadi Nodarbošanās: Strādāju, labu laiku jau. Pieredze: cs source vairāk kā gadu, un 1.6 vairākus gadus, nevaru precīzi pateikt. Gign labums no manis, tāds, ka esmu ļoti bieži serverī, un ļoti bieži ir reizes kad nav to adminu, kad viņus vajag, pietiekami daudz esmu postojis čīteru reportā. Pārsvarā cik esmu ievērojis viņus izskata maddn un slinkais. Laiki: Var teikt ka visu laiku, ja nav jāstrādā, jo man darba grafiks ir nenoteikts. Bet tā, brīvajā laikā visu laiku spēlēju. Stati: http://stats.gign.lv...rinfo&player=60 Mans reģistrētais niks: Slāpeklis!* Nospēlēto Stundu skaits: 320h Postu skaits man ir 63 posti. Un lielākoties tie ir par čīteriem. Edited November 11, 2012 by slapeklis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted November 11, 2012 Report Share Posted November 11, 2012 Visu cieņu aktivitātei, taču anti. No spēles ir gadījies vairākkārt, kad kļūdies par kādu spēlētāju, bet savu kļūdu neatzīsti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted November 11, 2012 Author Report Share Posted November 11, 2012 (edited) Visu cieņu aktivitātei, taču anti. No spēles ir gadījies vairākkārt, kad kļūdies par kādu spēlētāju, bet savu kļūdu neatzīsti. Saprotu, bet tās kļūdas ir bijušas, vai nu demo nepareizs iedots, jo grūti atcerēties kurš kurā kartē čītoja, vai arī par wh, jo pašam tā pārliecība būtu ka ir wh, bet iepostojot, saka ka tīrs, tad nu es vēlreiz noskatos to demo, tā arī mācos viņus atšķirt no laba spēlētaja, vai arī no čītera. Slinkais: Rec Iemesls: Rec Edited November 11, 2012 by slapeklis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slinkjis Posted November 11, 2012 Report Share Posted November 11, 2012 REC. Liela aktivitāte gan css'ā, gan forumā, cilvēks ar galvu uz pleciem. Ir gadījies, kad kļūdas ar čīteriem, bet nu katrs jau nav perfekts. Lai veicas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 No manis ari REC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomstee Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 Atbalstu. Izskatās ka cenšas palīdzēt ar čīteru ķeršanu. Pašlaik vēl atrastie wh nav 100% pareizi, bet aimeru banošanai biežā laika dēļ atbalstu. Un tā precizitāte arī atnāks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lo4wis BMW Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 Šim , keksam REC no manis ! Galva ir pareizā vietā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 Principā REC nedošu tāpēc ka viņu pazīstu dzīvē un tas būtu neīpaši objektīvs, nav arī tā ka mans REC kaut ko šini situlācijā izšķirtu, principā atlicis gaidīt kad kāds atskries un uzliks accessu. Lūdzu netaisi daudz ziepes, lai man nav daudz jātīra aiz tevis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 Oki, pierunājāt. Uzliku standarta setu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts