UrbanAstronaut Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 Sveiki foruma biedri , tā kā noteikti visi izmantojat ISP pakalpojumus , labprāt noskaidrotu jūsu viedokli par - Kādus jaunus pakalpojumus vai esošo pakalpojumu uzlabojumus jūs vēlētos redzēt no lielo interneta operatoru puses ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 1.Ātrs 2.Lēts 3.No limit Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 optiskā interneta pieejamību visos rajonos. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rinky Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 Lai nevienu reizi nebūtu problēmu, jo lattelecomam patīk čakarēties :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 (edited) Labi ja nopitni, ievilkt visiem lauku pāķiem telefon līnijas, par velti. Un ja labi uzvedās, tad arī optisko. Bet es domāju tā ir tukša troļošana, jo nejau Urbans te kautko izmainīs, atkal gatavo savus referātus Edited November 8, 2012 by Semorka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 beidzot parzinat savu pakalpojumu nevis meginat visu peckartas, jo pasiem nav sajegas kapec ir problemas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 stabilitāte! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 KĀPĒC OPTIKA NAV PIEEJAMA MANOS LAUKOS?!?! ATBILDI ASTRONAUT! MAN PAT NAV PIEEJAMS 20MBIT DSL! IZTIEKU AR 10MBIT DSL TĀ KĀ KAUT KĀDS NĒĢERIS TREŠĀS PASAULES VALSTĪ! MOTHERFUCKIN TREŠĀS PASAULES VALSTĪ! KO TU TUR DARBĀ DARI ASTRONAUT?!?! KUR IR MANA OPTIKA?!?! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Atdodu arī savu vārdu par līnijām laukos, manos laukos lattelekom līnija iet gar Tukums-Jelgava šosi, ciems, kurā dzīvoju, atrodās, sākot ar 500metriem no tā ceļa, bet viņi jau n-to gadu garumā nevar ievilkt līniju, lai arī es esmu pārliecināts, ka lielākā daļa iedzīvotāju sev paķertu gan internetu, gan televīziju un tas nodrošinātu lattelecomam stabilu peļņu ilgtermiņā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Tīkla paplašinājums ieskaitot laukus un rīgas centru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 es nedomaju, ka urbans runa par ltc vai kadu citu jaunu mega kompaniju, kas tagad pletiisies pa Latviju, bet par siiku provaideru kaa mits utt., kas darbojas kada no mikrorajoniem taa kaa tie lauki nu nezinu.. bet nu varbut es kludos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Salabot vecās līnijas, jo citādāk nespēj nodrošināt līgumā noteiktos ātrumus un stabilitāti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Lol, visi šitie bitter lauķi, EVENING MADE LOL. Man gandrīz neko nevajag. LTC pagaidām nav čakarējies, serviss labs (citreiz kaitina, ka jāgaida 3-5 dienas meistars - karoče vairāk vienības vajag, lai var vienas dienas laikā atbraukt), nets stabils, viss bļe ruļit. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrbanAstronaut Posted November 9, 2012 Author Report Share Posted November 9, 2012 (edited) Optiku jau lēnām ievieš , tam visam ir vajadzīgi Lieli līdzekli. Vēl lēnām palielinās ātrumu esošajam dsl pieslēgumam. Tā jau esam top5 pasaulē , bet lēnam augam. Cloud diska vieta liekas saistošs pakalpojums , ja pieeja ir gan caur applikācijas , gan caur weblogin arī uz mobile . Un protams viss jauki šancē arī uz win,mac,linux. Epix mēs noteikti nerunājam mazo provaideru līmenī un ar mūsu piedāvāta pakalpojumu stabilitāti viss ir kārtībā Edited November 9, 2012 by UrbanAstronaut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 urbaan tad tu ltc shancee? Link to comment Share on other sites More sharing options...
acousticlove Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Man nesen pieslēdza Lattelecom interaktīvo TV un 200mbit optiku, viss čībās. Pēc IZZI jūga ir jūtams liels uzplaukums manai TV un internetam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrbanAstronaut Posted November 9, 2012 Author Report Share Posted November 9, 2012 Jaunā interaktīvā televīzija uz jaunās midleware platformas ir ok , vismaz šauj ārā 720p interfeisam un ir ergonomiskāks. Izzi ir šmē , pašam kādreiz bija - pie viņiem normāli , ka ik pa laikam pazūd nets uz 1-2 dienām Link to comment Share on other sites More sharing options...
acousticlove Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Spēļu serveros pings arī ir neticami zems un stabils. Latvijas serveros 5-10, bet ārzemēs (saprāta robežās) 30-50. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 man ir ltc, kaiminjam ir izzi, kuru es sad tad aiznemos, pings vinam arzemes ir daudz labaks kaa ltc principa es ltc nelietotu, ja butu labaki varianti urban skatos, ka tu tur kaut ko zini, samejie kaut kadus vadus te ievilka, uz busika bija kaut kas rakstits par optiku, bet nu nekas tads piedavajuma nav, vilka gadu atpakal, centraa Link to comment Share on other sites More sharing options...
acousticlove Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 http://www.speedtest.net/wave/f96040fd0e077d73 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now