Glud!naTajs Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 vai šeit ir kāds, kas kādreiz ir rakstījis kaut ko saistītu ar šīm 36. tēmām? lieta tāda, ka man vienkārši nepietiek laika, lai uzrakstītu darbu par kādu no šīm tēmām, priekšmetā, kas mani absolūti nesaista. padalieties, līdz 4dienai jānodod darbs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 pasaki man kā saucās studiju kurss, man ir kaut kas bet lai ātrāk varētu atrast kursa nosaukums varētu palīdzēt un rīt vakara varētu kaut ko iemest vai pa dienu Link to comment Share on other sites More sharing options...
brahhh Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 neredzu bildi, vari no jauna ielikt lūdzu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted October 29, 2012 Author Report Share Posted October 29, 2012 vairākiem nerāda to bildi, tāpēc pievienošu tēmu sarakstu attachmentā. p.s priekšmets saucās starptautiskās tiesības Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Tūrisma organizācijas un likumdosana GATAVS.doc Iemet aci, nekas dižs, bet varbūt noder... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted October 30, 2012 Author Report Share Posted October 30, 2012 paldies nightmare, bet man ir vajadzīgs globālā mērogā, nevis nacionālā. varbūt vēl kādam kaut kas ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 Kas tev tieši ir nepieciešams? Es gan neesmu rakstījis neko Pasaules mērogā, bet nu skaidra lieta, ka jābūt tajā darbā tev kaut kam konkrētam, nevis tiri piri sakopētai info, kas kurā vietā pasaulē svarīgi tūrismā saistībā aar likumdošanu utt. Pati augša - http://www2.unwto.org/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 Man ir 2009. gadā rakstīts "FIZISKAS UN JURIDISKAS PERSONAS KĀ STARPTAUTISKO PRIVĀTTIESĪBU SUBJEKTI" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted October 30, 2012 Author Report Share Posted October 30, 2012 nightmare, man ir vajadzīgs referāts uz 10lpp par kādu no augstākminētajām tēmām. laika, lai uzrakstītu šo referātu saviem spēkiem, man nav, jo ir iekrājušies citi darbi. tavs darbs vairāk vai mazāk ir Latvijas mērogā. man ir vajadzīgs starptautiskais mērogs. p.s kri, vari atsūtīt man to darbu, iečekošu, ko varu izmantot. p.p.s kādam vēl ir kas saistīts ar šīm tēmām? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now