Bender Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 Tātad man ir LMT internets un ir doma iegādāties 3G rūteri, jo esmu dzirdējis, ka tie uzlabo interneta stabilitāti. Domāju nolikt rūteri pie loga un rūterī ielikt SIM karti vai iespraust pašu modemu (kā kurā rūterī) un tad ar parasto interneta kabeli aizvilkt līdz laptopam, jo Wifi droši vien būs lēnāks. Vai tas vispār ir iespējams? Ar ko jārēķinās? Kvalitāte uzlabosies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 Kāpēc lai tas nebūtu iespējams? Ar papildus izmaksām priekš rūtera iegādes. Ja noliksi tādā vietā, kur zona labāka, kāpēc lai neuzlabotos? un jā, jaunam rūterim noteikti būs labāka zonas ķeršana nekā vecam LMT puļķim. p.s. es gan laukos lietoju 6m garu usb vadu ar galā iespraustu vecu lmt puļķi, kurš karājās pa logu āra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted October 26, 2012 Author Report Share Posted October 26, 2012 Tagad paņemšu no LMT uz 14 dienu testu to rūteri un skatīšos. Pats jau arī itkā laukos dzīvoju un te ir ~1mbps ātrs/lēns HSPA+ nets, bet ik pa laikam slēgājas uz 3G tipu, kas ir ~0. Vēl dažiem rūteriem varot pievienot parasto antenu. Tad skatīšos vai vecā TV antena, kuru izmantoju pirms viasat laikiem darbosies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 Es ceru, ka esi informēts, ka jaunajiem klientiem, kuriem nav max pieslēgums (19ls mēnesī) limits ir 2mpbs? so, nekur baigi neiskriesi. ja tev jau ir 1, tad ar 6m usb vadu pa 4ls dabūsi savus 2 un viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted October 26, 2012 Author Report Share Posted October 26, 2012 Man ir pieslēgums pa 12ls, bet reiz aizbraucu uz vietu, kur zona bija stiprāka un ātrums sasniedza pat 3.5mbps. Bet nu iemēģināšu gan tavu USB pagarinātāja variantu, gan ar rūteri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 Tak vai tad tiem 3g sudiem nevareja antenas nopirkt? pahod pat bija pamaciba ka pašam uztaisit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 (edited) Triatelam ātrums pārsniedz. Edited October 26, 2012 by Semorka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 Seen: ne visiem. lētajiem nevar piespraust, pats uzlodēt var. Semorka ierauj vārnu par komentāra atbilstību. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now