Jump to content
GIGN Forum

Aptauja nelielā: Filozofiska par Dievu


SuperRembo
 Share

Recommended Posts

Sveiki atkal!

Šobrīd ir viena neliela aptauja jāveic man, tīri filozofiski. Par tēmu, kāda būtu dzīve ja Dievs būtu un debesis un elle eksistētu.

Vajag kur 5-8 vismaz cilvēkus.

Dzimums, vecums, izglītība. Un nedaudz pastāstīt + - jūsu domās, kā tas ietekmētu mūsu visu dzīvi un vai spētu dzīvot pēc Bībeles, lai nenokļūtu elle :).

Laiks pafilozofēt svētdienā :)

Link to comment
Share on other sites

Dievs Tev vienmēr sekotu, jebkuram no mums , kā mēs uz mammas labāko draudzeni fapojam un domājam par seksu ar viņas mazo meitiņu kurai ir 16 gadi ,vai skaties gay porn ... u.t.t tad viņš mums ievēlk ļaunos ķeksīšus , kad tu sakrāj 333 ļaunos ķeksīšus tu nokļūsi ellē , bet pirmstam izdomās kurā ellē nokļūsi , jo ir 3 veidu elles : elle gejiem , kur diezgan bieži tev sanāk ņemties ar sātanu, kuram ir aitas galva un uzkačāts govs ķermenis un tev jasūc visu laiku viņa tesmenis , otrajā ellē tu nonāksti dīvaini funkcionējošā vietā kur visur ir murgains sviests, līdzīgs šim topikam un tu nesaproti kas notiek līdz iegrimsti elles disfunkcījā ! Trēšais elles veids ir elles ellle kur notiek tikai tas kas tev liekas pretīgs vai nepatīkams : lido čūskas tev visur apkārt un neviens tev neļauj skatīties Simpsonus!

Bet ja Tu dzīvo cool dzīvi un nedomā un nepakļausies Dieva būšanai , bet uzskati ka Dievs Tu esi pats sev , un dzīvo saskaņā ar sevi kas tev patīk un kas nē , ļoti iespējams ka tu tiksi "debesīs" jeb sāksi jaunu dzīvi piemēram , kā skaista čiksa ar tvirtām krūtīm !

Edited by desina
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...