Guest Teletuubijs Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 Atkal/ joprojām ir piedāvājumi par darbiem UK. Šonedēļ TESCO, harlow. Darba samaksa līdz 9,20 GBP/h , atkarīgs no performance. Dzīvesvieta - Harlow ( Londona 25 min. ar vilcienu) Dzīvesvietas sākumā tiek nodrošinātas Darbs TESCO Warehouse ( Noliktavā). Darbs pagrūts, bet labi apmaksāts. Strādājot 6 dienas nedēļā 350 GBP var nopelnīt miera vējos. Darba uzsākšana - nekavējoties, tas ir, jāierodās Harlowā līdz 11. oktobrim! More info - PM man vai divītim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 CIk fultajma maksa? Es nishaja morrisona kipa menedzheris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 no 6.08 līdz 10 ar kapeikām. alga ir atkarīga no tava nedēļas vidējā procenta (performances). btw, ASDA - FTW Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 Tie 9.20 jabut agenturai , vai tad kontraktniekiem maksa pec performance? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 9.20, tas ir, maksā aģentūra. Par kontraku ar pašu Tesco, par to šeit nav runas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mekleju cilvekus, kas gatavi ierasties maksimums svetdienas vakaraa. Darbs - Snodland Tesco ( liidz 11gbp/h naktsmainjas) Stradashu tur ari pats, ta ka zinu par ko iet runa. Mekleju vel 3 -4 cilvekus , ar ko kopa iret maaju. Maju atradishu pats, mekleshu labako. Nepiecieshams ~ 200 gbp no cilveka par depozitu. Ja cilveki pieteiksies - iekartoshu par pussamaksu aka 150 gbp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Davai es piesakos, bet sarunāsim tā, pēc pirmās algas es tev samaksāšu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Semorka aizmuks!!!11!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Pie tam ar visu jauno ledusskapi 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 dyversant nu kā tad tur būs??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 (edited) dyversant nu kā tad tur būs??? tak uzraksti privāti un gaidi atbildi. nejau viņš kkādam dolbajobam, kas vienā dienā ir sētnieks, nākamajā dienā jau brauc precināt kkādas babaju cūkas, visbeidzot pērk kkādu, ķipa pizdato, leģiku priekš paikas, kas ir domāts visiem zvēriem 200 ls apmērā. Edited October 12, 2012 by Teletuubijs 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 dengi vperjod davai. Ja man butu lieks tukstotis , es maju panjemtu pats saviem speekiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Tu aizmirsi nobeigt iesākto domu/teikumu. Noliktavās caurvējš bijis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 tak uzraksti privāti un gaidi atbildi. nejau viņš kkādam dolbajobam, kas vienā dienā ir sētnieks, nākamajā dienā jau brauc precināt kkādas babaju cūkas, visbeidzot pērk kkādu, ķipa pizdato, leģiku priekš paikas, kas ir domāts visiem zvēriem 200 ls apmērā. Tu vnk esi .irsaa .ists auns un neko nesaproti tas arī viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoX Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 (edited) Tu vnk esi .irsaa .ists auns un neko nesaproti tas arī viss. Tu vnk esi irsaa! Apvaicasos sava gala, maybe ir kadi sakarigi brauceji. Divit, tavs nr man ir, ta ka, ja bus brauceji, tad dodu tavu nr, lai sazinas. (Diemzel, visi par gignu nezin ;( ) Edited October 12, 2012 by NeoX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts