pikaso Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 Vai kāda radošā dvēsele, kas alkst izaicinājumus vai vēlas patrenēties Photoshopā, būtu gatava uztaisīt vienkāršu logo volejbola klubam? Klubs reprezentēs pilsētu. Gribētos vienkārši apļveida logo ar pilsētas ģērboni vidū. Logo tiks drukāts uz reklāmām un krekliem, tādēļ vēlams, lai viņš būtu bez izplūdušām malām. Ja kāds ir ieinteresēts veikt šādu darbu par pāris aliņiem, PM. Ķipa tā, tikai nosaukums ir "Volejbola Klubs Aizkraukle". Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 Peec cik ilga laika vajag? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted September 28, 2012 Author Report Share Posted September 28, 2012 Vajadzētu līdz otrdienai. Saprotams, ka neko īpašu tur nevajag veidot. http://www.bildites.lv/viewer.php?file=jk9s520y0einxiggn0t2.png Ja kādam ir vēlēšanās, var vienīgi pēc šī parauga uztaisīt, palielinot ģērboņa izmēru un izteiktākas melnās apkārtējās līnijas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gallealonso Posted December 16, 2020 Report Share Posted December 16, 2020 Man nav slikti Photoshop, bet nākotnē es vēlos uzzināt vairāk! Es zinu, ka tur vajadzētu iznākt galvenajai vēlmei un visam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now