Jump to content
GIGN Forum

Laptop + wifi

Teilors
 Share

Recommended Posts

Tēmas nosaukumā ir - laptop + wifi, jo domāju ka ar to ir saistīta mana problēma.

Pateikšu jau iepriekš,ka jautājums nav par webiem (Jo zinu ka to neatbalstat šeit) bet gan konkrēti par ip adresēm un portiem.

Lieta sekojoša - web + forums,stāv uz mana datora (laptops) un mājās ir wifi,so - kopā 3laptopi lieto wifi. Es nevaru sava laptopa ip adresei uztaisīt domeinu- varu,bet nevaru ne es caur viņu ieiet,ne arī kāds cits.

Porti/forwardi/ip - priekš manis tā ir ķīniešu valoda,tāpēc paskaidrojat kā bērndārzniekam,kas man ir jādara,lai savam web varu uzlikt domeinu un lai viņam var pieslēgties arī citi cilvēki.

Pats varu ieiet tikai caur localhost.

Dzīvoju UK,tas tā.

Paldies. :)

Webiem ir 80 ports, kas ir defaultais. Izmantojot to vari iet www.lapa.lv, ja ir kāds cits ports, jāizmanto www.lapa.lv:ports, piemēram www.lapa.lv:81.

Domēnu savā gadījumā piesaistīsi IP adresei. Cilvēki, kas tavā gadījumā iet uz www.lapa.lv tiek tikai līdz tavam rūterim, jo bez portu forwardinga viņš nezin, uz kuru datoru "pārsūtīt" apmeklētāju. Ja forwardēsi 80 portu uz to iekšējo IP adrese, kura ir datoram, kurā stāv lapa, viss notiks.

Vēl var izmantot DMZ - nebūs jābakstās ar atsevišķiem portiem.

Iekšējā IP adrese ir tā, kuru datoram piešķir rūteris. Pielikumā bilde, kā tas izskatītos uz mana rūtera:

post-5609-0-64653100-1348768325_thumb.png

Edited by kRi

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...