Print`Screen Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 Čau visiem kuri ieskatās šajā topikā, un varbūt spēs atrisināt manu problēmu, vai atrast piemērotu software. Lieta, ka man ir baigais čakar ar video softiem. Vai nu kāds nespēj mani apmierināt, jo ir pārāk advencēts, vai nu otra lieta, softs kurš aiziet vienkārši krašo. Būtība zinu, ka ir SonyVegas, un tas mani pilnībā apmierinātu, bet vai tik tiešām tā ir, ka visi Vegasi krašo uz WIN7 64 kapturotus video (nu kad rendero failu) ? Varbūt ir kaut kas tik tiešām līdzīgs SonyVegas? Esmu izmēģinājis - CyberLink Power Director, Adobe Editoru kaut kādu, AVS Video Editor. Svarīga lieta, lai būtu iespēja renderot 1080p. Paldies par uzmanību. Ceru uz kādu atsaucību! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted September 4, 2012 Report Share Posted September 4, 2012 Vegasā nekas nekad nav krašojis... Un ne jau tu kaut kādu Avataru tur renderēsi, saseivo visu pirms renderēt un viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted September 4, 2012 Report Share Posted September 4, 2012 Varbūt procis vai rams nespēj pavilkt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted September 4, 2012 Author Report Share Posted September 4, 2012 Atrisināts. Ar 9 SonyVegas 32 Bit aizgāja viss štokos TL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts