Goliats Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 taatad shodien no riita pieceelos, iztiiriiju istabas, kaa nekaa vecgada vakars buus, mazliet nodomaaju pie PC pieiet, uzreiz jau zvana Desteny... \ un saak staastiit par kaadu klanu T.N.T, potamzz es vinjam neticu, jo kursh tad atkal celtu augshaa TNT, neveeleejos ticeet, tad vinsh saaka staastiit par vinju serveri ar war3 modu. Iegaaju paarliecinaaties serveru sadalja, tur parasti ir jaunie serveriishi TOP10, un ko es ieraudziiju? serveris --> cs.T.N.T.lv |C-D 4.33 |WAR3|COOL MAPS variet iet nobalsot par jauno serveri kuraa ir COOL MAPS var buut shis klans nesiis daudz uzvaru CUP'os , un kljuus populaars visiem, un tiks regjistreets GIGN Noveelam shiem drosmiigajiem puishiem visu to labaako Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViesiZ Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 No Manis Arii ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 man dažreiz trūkst vārdu šitik acīmredzamas ironijas priekšā. megalol (un ne jau par tnt jauno serveri) Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 novelu sim serverim ari cilvekus, lai tnt nespeletu tikai ar botiem da labi, kartejais superklans ar superserveri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 (edited) ha tu neko nerubiij, tnt nav kartejais! vinji ir virs vidusmeera Edited December 31, 2005 by Bucher Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 ha tu neko nerubiij, tnt nav kartejais! vinji ir virs vidusmeera vinji ir kaa "counter-ctrike policisti" , kuri ir apveltiiti ar iipashaam speejaam kjert 4iiterus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 ha tu neko nerubiij, tnt nav kartejais! vinji ir virs vidusmeera LUUUDZU PIEDOD ... P.S. 1500 posts =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
StreeT Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 Es tikai nesaprotu ko TNT taadu izdarija ka kluva kruti??????? Man nav iebildumu pret viniem es vienk gribu uzzināt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 hahaha nu vinji ir kruti! tur ir paardabisks speeks! citiem vinjus neparspeet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goliats Posted December 31, 2005 Author Report Share Posted December 31, 2005 street tev nekad to nesaprast, vinji ir TNT, un paliks muuuzhu muuzhos muusu dveeselee Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 (edited) tas ir taa pat kaa, ja klasee maacaas kaads dzeks, kas ir maigi izsakoties "diivains" un citi vinu atstumj, nepienem. visu ko vinsh saka visi uztver ar izsmieklu un nenem nopietni. ja piemeeram ir jaariiko kaads klases pasaakums un visi domaa, kur vareetu riikot, kaa riikot... ja shim dzekam ir ideja un vinsh sanjemas un pasaka, ka vinam tomeer ir laba ideja, tad visi nemaz nemeegina skatiities uz vina pusi, vinsh meegina pacel balss tembru un klases rupjaakie zeeni vinam pasaka, lai piever zaunas un ka peec stundaam naaksies salasiit zobus daziem tomeer vina ir zeel un tie paslepus censhas ar vinu parunaat, mierinaat, bet ja uzzin kaads no klases krutajiem, tad tie arii tiek nolinchoti. dazi vinu uzver kaa nelaimi, kaa katastrofu, kaa kko tik stulbu, ka liekas, ka dziive ir pielaavusi kluudu vinam laujot ieraudziit dienas gaismu. kaa es vinu uztveru? kaa kko taadu, bez kaa vienkaarshi nevareetu pastaaveet shii pasaule - es smejos par vinu (tie nav ljauni smiekli), bet dazreiz vina aciimredzamais stulbums manii iedvesh taadas nelielas dusmas (tas nav naids), bet iekshaa takaa saaktu kkas variities bet tad es aizdomaajos, ka taa tach ir dabas kluuda un taa tam ir jaabuut, varbuut ar laiku vinsh pieaugs un mainiisies, bet shaubos - shaadi subjekti ir nelabojami... skumji, bet fakts... P.S. ja kaads saskata liidziibu ar sevi, lai vaino pats sevi... 1/2k posti Edited December 31, 2005 by slow hands Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 Ew tu cilvek ar lenajam rokam Teikshu godigi Filozofs tu esi labsne kurs katrs var izdomat tadu bullshitu Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 (edited) street tev nekad to nesaprast, vinji ir TNT, un paliks muuuzhu muuzhos muusu dveeselee goliaat tu tagad nomelno pats sevi... tu jau biji tas dizais TNT liideris, kas beigaas smagi nomiiza un skalji pazinoja savai komandai ka vini visi ir boti.... zinkur bija tava kljuuda? taa kad tu izmeti no klana Desteny^ domaa vinsh bija 4iitaks - varbuut, bet varbuut tomeer ne. 2traa kljuuda: tu saaki savaa klanaa nemt visus peec kaartas. 3-sha tu nosauci visus par botiem un kaa maza meitene beegi prom... ~~OFFTOPIC~~ vispaar jaaiet uzspeleet tajaa serverii. cerams tur nav uzstaadiits high ping kicker jo man visulaiku pings virs 200 --->>>> Edited December 31, 2005 by darker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goliats Posted December 31, 2005 Author Report Share Posted December 31, 2005 tai klanaa es neko nedariiju, klausiiju k**********, ceru ka pats saprati ja tik daudz zini par TNT es nenjeemu visus peec kaartas, es vienkaarshi centos saprast kas speelee labi, un kas nee, diemzheel nekas neizdevaas un viss pajuka neaizkaram sho teemu... vairaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
F0cus Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 Mby ar vinjiem bij taapat kaa shodien kad speeleejaam CW... Shameejie speelee ar wh, mees shos saliekam (Vinji bija boti arii ar WH ) Mees vinju saliekam un vinji muus par chiiteriem nosauc...taa izceljas laamisms biezhi vien to nemanot... BTW - This r0x - Lamab0y !!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 (edited) tai klanaa es neko nedariiju, klausiiju k**********, ceru ka pats saprati ja tik daudz zini par TNT es nenjeemu visus peec kaartas, es vienkaarshi centos saprast kas speelee labi, un kas nee, diemzheel nekas neizdevaas un viss pajuka neaizkaram sho teemu... vairaak ja es daduz zinu par TNT............ es biju klaat tajaa momentaa kad tu pielaidi likteniigo kluudu un nobanoji Desteny^ . ~~OFFTOPIC~~ shodien uzspeleeju tajaa serverii. zb high ping kicker nevaru paspeleeet me aaraaa jo man pings virs 200 nesapratu ko tu domaaji ar taam fakainajaam zvaigzniiteem - kuukuviiru>? Edited December 31, 2005 by darker Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 var buut shis klans nesiis daudz uzvaru CUP'os Par to gan es stipri shaubos.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goliats Posted January 2, 2006 Author Report Share Posted January 2, 2006 shodien gribeeju ieiet paspeeleet vinju serverii, bet izsleegts, vinsh, vakar man shkjiet ar bij izsleegts, var buut jaunais T.N.T klans pajucis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 goliat lol! saakuma man likaas, ka tu reklamee sava tiima serveri, jo cik atceros tu tak ar senak biji TNT! A bet tjipa aizgaji un tagad afigenna meedies par vinjiem? Nu es nez vnk truukst vardu lai aprakstiitu kaads tu noobs esi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 ejiet visi dirst (laikam jau treshais pousts shodien ar shiem vaardiem)... Mosh pirms smejaties, pashi uztaisiet lapu, serveri utt. Bet vieglaak taksh ir pasmieties!!! p.s. pidinji Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 shodien gribeeju ieiet paspeeleet vinju serverii, bet izsleegts, vinsh, vakar man shkjiet ar bij izsleegts, var buut jaunais T.N.T klans pajucis? seerveris nav "vinsh", bet "tas", seerveris nav dziiva buutne. nu lab, dazi to arii var uzskatiit par dziivu Goliat, kursh teica, ka vini ir taadi nuubi, kaa vecie TNT? tas, ka vini sevi taa nosauca noziimee, ka viniem jau uz pieres rakstiits - mees esam atsaldeeti siichi? who knows... Goliats and crew 4ever... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now