Jump to content
GIGN Forum

thuglow sucker

E34*Power
 Share

Recommended Posts

tiko speciāli iegāju csā un paskatījos ka ir arī tāda opcija kā uzlikt 'mute' konkrētam cilvēkam!

Esot serverī uzspied uz Playerlist (atrodas pie newgame,find serv utt) , ieķeksē čelu ko vēlies un viss.

nu raudātāji , esat laimīgi?

Edited by attachment

protams! Jebkurš jaunais spēlētājs zina, ka jāliek 'mute' thugluvam. Jā, klau, varbūt gign mājaslapā uzliekam mega lielu posteri, kur brīdina nezinīšus "Ejot serverī, paskaties vai tur nespēlē Thugluv! Ja spēlē, tad labāk uzreiz liec mute. Viņš drīkst lamāties!" Īstenībā adminus arī nevajag! Lai cilvēki lamājas, ir debīli un čīto. Nepatīk? Ej uz citu serveri.

Kāpēc VISIEM spēlētājiem būtu jāpielāgojas vienam? Nepaliec smieklīgs.

• Game Admin
  • bullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.png
  • 1,261 posts

Posted Today, 12:43

protams! Jebkurš jaunais spēlētājs zina, ka jāliek 'mute' thugluvam. Jā, klau, varbūt gign mājaslapā uzliekam mega lielu posteri, kur brīdina nezinīšus "Ejot serverī, paskaties vai tur nespēlē Thugluv! Ja spēlē, tad labāk uzreiz liec mute. Viņš drīkst lamāties!" Īstenībā adminus arī nevajag! Lai cilvēki lamājas, ir debīli un čīto. Nepatīk? Ej uz citu serveri.

Kāpēc VISIEM spēlētājiem būtu jāpielāgojas vienam? Nepaliec smieklīgs.

+++++ viss pareizi teikts.

tiko speciāli iegāju csā un paskatījos ka ir arī tāda opcija kā uzlikt 'mute' konkrētam cilvēkam!

Esot serverī uzspied uz Playerlist (atrodas pie newgame,find serv utt) , ieķeksē čelu ko vēlies un viss.

nu raudātāji , esat laimīgi?

Tu smejies vai, viņš ir admins. Ir jadomā ko saki, pa mikrafonu. Un ja vēl ir tā, ka viņš lamājas , bet kad kāds no playeriem sāk lamātie un viņš liek silence vai kick , tas tak ir absurds. Viņš ir viens no servera "sejām".

Babydoll , cik saprotu ši nav pirmā reize, domāju, ka jābūt kautkādām sankcijām par to, visu viņam.

E34 es tach tev teicu ja buus floods tad es tevi banoshu! un tad sekoja no tevis 4 reizes chataa " DINAMOOO" liidz ar to es tevi nobanoju uz paaris stundaam.. vai tad nebij taa? un vel pasaki ka pats esi normaals?

un par taadu topiku tevi te ar vaidzeetu nobanot...

to ka es lamajos zinu.. bet nu kas tur traks? :D tomeer labas lietas gignaa daru kur daudz vairaak nekaa sliktas :(

Kāds vēl voice_enable 0? Viņš ir admins. Viņam būtu jārāda piemērs citiem. Ko tad pārējie dara, ja šamējais tā dod vaļā? Dara to pašu, un ko par to saņem? Gagu or ko citu.

jus te tik daudz runaajat par piemeeriem kas man buutu jaraada, vai tu nevareetu dazhus no tiem nosaukt?

iistenibaa man taa admineeshana nebuutu tik svariiga, ja serverii tik tiehaam buutu kartiiba kaa tas bij pirms gadiem 5.. jo pirms es paliku par adminu, es biju taads pats un lamaajos tik pat daudz.. tas ka man konsolee var ievadiit paaris komandas kuras naak 90% gadijumos tikai par labu visiem un tik 10% gadijumos es vinus lietoju itkaa savaam vajadziibaam, izbanojot vai izkikojot kautkaadu noobu kursh brauc man augumaa... nedomaaju ka vajadzeetu man nemt nost tiesiibas..

un velreiz atgaadinu, del taada kursh te atnaaca 1 reizi gignaa tipa E34*Power kursh nevar sevi savaldiit un arii nav adekvaats uzrakstot taadu posta nosaukumu., un tagad del vina man te atkal ir jaatvainojas vai kaa?

vinsh tika sodiits par parkapumu.. domaaju visi admini te buutu dariijushi to pashu un bez domaaam.. varat noskatities demo pilniiig es pa vaardiem atbildu (

Edited by ThugLuv

Banot, par to, ka 3x atkārto Dinamo?? Kāds vēl floods.. Saprastu, ja lamātos, bet arī tas nebūtu iesmesls uzreiz banot, vienkārši nogago un miers.

NOskatijos tik tiko demo tikai deel tevis..

1. E34*power iegaaja serverii un saaka shaut saveejos, tieshi trapijaas taa ka vinsh shaava man ) nezinot laikam ka shauj pa adminu un ne 1 reizi a tieshi galvaa.. tas ir pirmais ar ko vinsh mani jau nokaitinaaja es vnk vinu izkikoju...

2. chalis laikam neko nesaprata atnaaca serverii atpakalj un saaka kliegt

*DEAD* E34*Power : taaagi

*DEAD* E34*Power : ****

*DEAD* E34*Power : /****e

un peec vel kaada laika bija taa

*DEAD* E34*Power : dinamo

*DEAD* E34*Power : !!!

*DEAD* E34*Power : DINAMO !!!!

*DEAD* E34*Power : DINAMO !!!!!!!

ADMIN ThugLuv: ban E34*Power for 60 min

Pauly kaut kas nepatiik???? TA+mega chata aizdirshana.. par to nevar nobanoot uz 1H???

Thugs ir vienkārši loģika.com :D

tu pats visu laiku lamājies pa mic un floodo, bet uzliec banu par to ka uzraksta Dinamo??? srsly?

pēdējā laikā īstenībā daudz sīkie spēlē un ja viņiem ir jāklausās tava leksika, kas ir kā jebkuram sētas bomzim, tad nu esi tik mīļš un nespied to pogu kura tev ir mic!

Thugs ir vienkārši loģika.com :D

tu pats visu laiku lamājies pa mic un floodo, bet uzliec banu par to ka uzraksta Dinamo??? srsly?

pēdējā laikā īstenībā daudz sīkie spēlē un ja viņiem ir jāklausās tava leksika, kas ir kā jebkuram sētas bomzim, tad nu esi tik mīļš un nespied to pogu kura tev ir mic!

ai labi klausies.. man nu te galiigi nav interesanti aizstaveet sevi.. vnk gribu pateikt ka man ir pox uz to ko tu saki.. un es dariishu taa kaa man liekas paraizaak.. arii gadijumaa ja tas nav pareizi..

ja nu tik tieshaam juus visi esat pret mani un nonemsiet man burtinjus.. es neapvainoshos.. tikuntaa gigns mirst un juus to labi zinat.. es ieieju serverii pa dienu ap 10 reizeem... un 6 no taam es esmu spiests mainiit mapi uz dd2 jo serverii ir tikai 5-10 cilveeki... taa kaa nevaig luudzu man vairaak uzbrukt un maciit mani ko dariit.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...