Jump to content
GIGN Forum

Dell Inspiron 1520 overheating problem!


NeoX
 Share

Recommended Posts

Hei visiem! Problema ar portativa datora temperaturu! CPU un MB pie pavisam nelielas slodzes kapj lidz 60 up gradiem! Nepatikami un lieki risket negribas! Nedaudz pajuzoju guglē un izlasiju, ka esot kkads cooling sprays, vai kkas tads! Isti nezinu, vai sapratu pareizi, bet LV veikalos nekad neesmu neko tadu sastapis! Varbut kads var padalities ar info, ka cinities ar to temperaturu?

Cooling padus nepiedavat!

Link to comment
Share on other sites

Nesanak atrast to topiku, jo biju pie cita datora, bet rakstits bija, ka sprejo uz klaviaturas :P Izklausas smiekligi :D Labi, tas noteikti ir mulkibas...

Pasam negribas risket skruvet vala! Bus japameigina izsukt kko no vina!

Link to comment
Share on other sites

Ja neslogo! Man neder sitais variants, jo jau pie pirma softa, kurs ir nedaudz prasigaks, temperatura strauji celas, nerunasim jau par geimingu or smth! Tiesa uz lapsha speles nespeleju, bet testets ir!

Edited by NeoX
Link to comment
Share on other sites

Ja tu par joku uzskati kompja tīrīšanu ar kompresoru, tad tas nu galīgi nav tiesa. Savu desktopu ar kompresoru tīru regulāri. Māsai portatīvo arī pa reizei iztīru. Kā saka, daži fiksi bursti un pietiek. Nekādas baču ņemšanas un ventiku bloķēšanas.

Link to comment
Share on other sites

Tik daudz jau man aizlec :P

Btw, tomer pardomaju un velos uzjautat, vai kads nav meiginajis tos kuuling padus? Vai dod vini kko, vai tomer nea? Negribas velti naudu teret!

Teoretiski, ta temperatura nav tik augsta, 56 - 60 gradi, bet normali butu 40 - 50!

Ka ari, es lietoju

http://www.diefer.de/i8kfan/index.html

<- so softu! Uz doto bridi Fan control stav uz automatiska, bet ir doma palaist uz pilniem apgriezieniem! Tatad, ka tas varetu iespaidot manu pc un vai tas nenesis kkadu ljaunumu vinjam?

:P

Edit: Temperatura pacelas lidz 75

;/

Nevaru saprast, no ka tas atkarigs! Ok, CPU temperatura celas pie procha slodzes, bet no kurienes paradas slodzes? Divu kodolu proci tagad var noslogot ieslegts Opera brauzeris ar kadiem 15 tabiem? :P

Edited by NeoX
Link to comment
Share on other sites

Skaidrite!

Nedaudz pajuzoju LV veikalus, cenas dazadas, bet gandriz pie visiem pierakstits, ka nr 1 cooling pad etc... Tatad, varbut kads var ielinkot kadu padu, kursh ir apstiprinajis uz vinja liktas ceribas?

PLEASE =)

Link to comment
Share on other sites

es iesaku apskatīties kur tavam kompim ir ventilatora atvere apakšā un pašam aiziet kaut vai uz to pašu elkoru un apskatīties kuram ventilatori/-s būtu pēc iespējas piemērotākā vietā priekš tava pc. nu un protams izmērs. vismaz es tā darīju :eat:

Edited by rhrds
Link to comment
Share on other sites

Nightmares, tiesi tapec uzjautaju, jo negribas velti naudu izmest! Neesi pirmais, kas saka, ka sie padi neko isti nelidz!

Velme dzirdet vel viedoklus par padiem!

Edited by NeoX
Link to comment
Share on other sites

Nu ja tas pads pūstu tā, ka kompis ceļās gaisā, tad jau būtu ok, bet, vismaz manam, tie 2 ventilatori apakšā pilnīgi neko nedod, jo man reāli karst tikai kreisais, priekšējais stūris, kur, pieņemu, ka atrodas videokarte. Kad gribu kko jaudīgāku uzspēlēt, uzkrāmēju ledus gabaliņus kastītē uz stūra un tad pāris stundas var uzgriezt, kamēr izkūst ledus :DD

Link to comment
Share on other sites

haha, ko ti cilveki neizdoma, lai apmierinatu savas vajadzibas :P

Man ari ir lidziga problema, bet mana gadijuma karst procesors, kursh atrodas tiesi pa vidu! Labakais ir tas, ka tur nav nekadi caurumi, vai kkada restite caur kuru tur varetu kko iepust!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...